Imprumut

Joi, 25 Iunie 2020 | Industrie

Oficial: Italia a aprobat garanții de stat pentru un credit de 6.3 miliarde de euro acordat grupului Fiat-Chrysler

Italia a confirmat oficial că a aprobat garanții de stat ce acoperă 80% din valoarea împrumutului de 6.3 miliarde de euro pentru grupul Fiat-Chrysler în contextul pandemiei. Creditul va fi acordat de cea mai mare bancă din Italia, Intesa Sanpaolo.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Oficial: Renault a obținut un credit de 5 miliarde de euro, iar 90% din sumă este garantată de statul francez

Renault a anunțat oficial că a obținut un credit în valoare de 5 miliarde de euro, în contextul crizei COVID-19, statul francez oferind garanție pentru 90% din suma totală. Împrumutul va fi acordat de 5 bănci franceze.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar Land Rover vrea un miliard de lire sterline de la guvern, în contextul crizei COVID-19

Jaguar Land Rover vrea să obțină o finanțare de peste un miliard de lire sterline de la guvernul britanic pentru a traversa criza COVID-19, potrivit informațiilor Sky News. Grupul JLR susține însă că informațiile presei sunt “inexacte și speculative”.
Marti, 16 Iulie 2019 | Industrie

Bani de la guvern: Jaguar Land Rover va primi 500 de milioane de lire pentru producția și exportul de mașini electrice

Grupul Jaguar Land Rover va primi un împrumut de 500 de milioane de lire sterline din partea Guvernului britanic pentru a produce și a exporta mașinile electrice pe care le va construi în Marea Britanie. Producătorul auto anunțase că toate modelele sale vor avea versiuni electrificate, începând cu anul viitor.
Luni, 09 August 2010 | Industrie

SUA: Ford a primit un împrumut de 250 de milioane de dolari

Ford a primit 250 de milioane de dolari pentru a demara un program de creştere al exporturilor. Tinţa lor este de 200.000 unităţi pe an.
Duminica, 25 Iulie 2010 | Economic

PSA va lansa în 2014 primul hibrid diesel-electric

PSA Peugeot-Citroen a primit un împrumut de 200 de milioane de euro din partea Băncii Europene de Investiţii pentru dezvoltarea unui nou tren de propulsie hibrid diesel-electric.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Economic

Ford: "Opel nu ar trebui sa primeasca ajutoare din partea statului"

Oficialii Ford nu sunt de acord cu interventia financiara a statului pentru a mentine un constructor auto pe piata. Nemultumirea lor se indreapta spre germanii de la Opel.
Joi, 04 Martie 2010 | Industrie

Opel primeste 1.9 miliarde de euro de la General Motors

General Motors va face o infuzie de capital de 1.9 miliarde de euro in marca germana Opel, dupa care va organiza o restructurare completa a concernului din Russelsheim.
Luni, 08 Februarie 2010 | Industrie

Saab a primit permisiunea de imprumut de la Comisia Europeana

Uniunea Europeana le-a acordat suedezilor de la Saab permisiunea de a primi un imprumut de la Banca Europeana de Investitii. Organismul din Luxemburg urmeaza sa ia o decizie finala in privinta marcii suedeze in urmatoarele saptamani.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Industrie

Saab a primit un imprumut de 600 milioane de dolari de la BEI

Banca Europeana pentru Investitii le-a acordat celor de la Saab un imprumut in valoare de 600 milioane de dolari pentru a rezolva problemele economice ale companiei. Imprumutul a fost sprijinit de catre guvernul Suediei.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

VW Golf preia motorul 1.8 TSI 160 CP de la Passat

Pentru a putea face fata cererii pentru motorul 1.4 TSI de 160 de cai putere, Volkswagen a gasit o solutie temporara: imprumutarea unitatii de 1.8 litri si aceeasi putere, de la fratele mai mare Passat.
Miercuri, 26 August 2009 | Modele noi

Un nou teaser cu Honda Accord Crosstour

Honda promite dezvaluirea unui model complet nou, bazat pe Accord, in data de 1 septembrie. Momentan japonezii testeaza rabdarea si reactia fanilor cu un nou teaser.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 August 2009 | Industrie

Koenigsegg s-a inteles cu GM pentru preluarea Saab

General Motors a anuntat oficial astazi ca a incheiat un contract de preluare a subsidiarului Saab cu grupul suedez Koenigsegg. Soarta finalizarii contractului depinde insa de un imprumut european.
Luni, 27 Iulie 2009 | Autoipoteze

Spyker D8 ar putea imprumuta motorul lui Cadillac CTS-V

Noi speculatii legate de viitorul Spyker D8 inainteaza ipoteza folosirii unui motor V8 de origine americana, regasit pe Cadillac CTS-V.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Modele noi

TEASER: Bugatti ar putea aduce la Frankfurt sedanul sportiv

O imagine regasita intr-o invitatie Bugatii tradeaza dezvaluirea unui nou model al constructorului francez in cadrul salonului de la Frankfurt.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Industrie

Porsche a fost refuzat inca o data de statul german

Statul german a refuzat si cea de-a doua cerere de imprumut facuta de Porsche. Germanii de la Porsche mai au o sansa de salvare, care ar putea veni sub forma unei investii din Qatar.
Marti, 23 Iunie 2009 | Mediu

Guvernul SUA imprumuta 8 miliarde $ celor de la Ford, Nissan si Tesla

SUA a inceput astazi programul de imprumuturi prin care producatorii vor dezvolta sisteme si tehnologii care vor avea rolul de a scadea intens emisiile si consumul.
Luni, 22 Iunie 2009 | Autoipoteze

Asa ar putea arata viitorul supercar Lotus Esprit!

Automarket va propune astazi prima ipoteza de design a supercarului Esprit, arma cu care Lotus incearca sa loveasca in Audi R8 si Lamborghini Gallardo.
Luni, 22 Iunie 2009 | Modele noi

Alianta Fiat Chrysler va naste doua SUV-uri Alfa Romeo

Planurile aliantei Fiat-Chrysler includ printre altele si dezvoltarea a doua noi SUV-uri premium in gama Alfa Romeo, primul urmand sa debuteze in 2011.
Joi, 04 Iunie 2009 | Economic

Porsche a cerut guvernului german un imprumut de 1.75 miliarde de euro

Porsche a confirmat zvonurile care anuntau o cerere de imprumut de la statul german. Oficialii Porsche au cerut un imprumut in valoare de 1.75 miliarde de euro.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus, Opel, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru