Spyker D8 ar putea imprumuta motorul lui Cadillac CTS-V

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.07.2009
Noi speculatii legate de viitorul Spyker D8 inainteaza ipoteza folosirii unui motor V8 de origine americana, regasit pe Cadillac CTS-V.

Primul SUV din istoria Spyker, intitulat initial D12 si apoi rebotezat D8, este asteptat sa debuteze in versiune de serie in curand. Dupa indelungi speculatii, fotografii spion si intentii de amanare a proiectului, se pare ca D8 isi va face aparitia in cadrul saloanelor urmatoare.

Surse neoficiale au declarat ca SUV-ul de lux va imprumuta motorul LS9, de provenienta General Motors, regasit pe modelul de performanta Cadillas CTS-V. Speculatiile sunt intarite de vocea presedintelui executiv Spyker, Victor Muller, care a declarat in trecut ca "primul vehicul contemporan cu tractiune integrala va prelua un propulsor de provenienta americana."

Potrivit primelor anticipari, motorul V8 de 556 de cai putere ar urma sa imprime un caracter foarte sportiv modelului. In aceste conditii se asteapta ca sprintul de la 0 la 100 de km/h sa se realizeze in mai putin de 5 secunde iar viteza maxima sa ajunga pana la 280 km/h.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru