TEASER: Bugatti ar putea aduce la Frankfurt sedanul sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.07.2009
O imagine regasita intr-o invitatie Bugatii tradeaza dezvaluirea unui nou model al constructorului francez in cadrul salonului de la Frankfurt.

Pe masura ce Salonul Auto de la Frankfurt se apropie, in presa de specialitate incep sa isi faca aparitia o multime de teaser-uri, oficiale sau nu, care anticipeaza viitoarele vedete din cadrul IAA 2009.

Recent, o invitatie oferita de Bugatti tradeaza surpriza pe care divizionarul Volkswagen o pregateste pentru salonul german. Brosura, care anunta un eveniment special Bugatti, lasa sa se intrevada in ceata profiul posterior al unui model, altul decat actualul Veyron.

Primele speculatii s-au indreptat catre un posibil sedan sportiv, bazat pe viitorul inlocuitor al lui Bentley Arnage, model botezat de presa "Grand Bentley". Informatia nu a fost confirmata de oficialii Volkswagen sau Bugatti, insa ne putem astepta ca un asemenea model sa imprumute si motorizarea de 1001 cai putere a supercarului Veyron.

Chiar daca zvonurile se vor adeveri si Bugatti va duce la Frankfurt un sedan sportiv, acesta va fi dezvaluit sub forma de concept, versiunea de serie urmand sa debuteze mult mai tarziu.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru