Bentley

Miercuri, 27 Septembrie | Modele noi

Noutăți pentru Bentley Bentayga: scaunele Airline Seat Specification, disponibile pentru toate versiunile

Bentley a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul de lux Bentayga. Cea mai mare noutate este reprezentată de scaunele avansate Airline Seat Specification, disponibile acum pentru toate versiunile lui Bentayga.
Marti, 22 August | Modele noi

"Tort" aniversar de 20 de ani pentru Bentley Continental GT: un nou exemplar unicat

Bentley a dezvăluit oficial un exemplar special și unicat al lui Continental GT. Exemplarul poartă o vopsea specială exclusivă, iar acesta a fost creat pentru a marca 20 de ani de la debutul grand tourer-ului de lux.
Luni, 21 August | Modele noi

Bentley Bentayga EWB Mulliner: noua navă amiral a mărcii

Bentley a prezentat oficial noul Bentayga EWB Mulliner. Acesta este noul etalon al mărcii britanice de mașini de lux și primește jante exclusive, piele specială și scaunele avansate Airline Seat Specification.
Vineri, 11 August | Modele noi

Imagini noi cu interiorul unui viitor model Bentley. Va avea un nou tip de piele ecologică

Bentley a publicat o serie de imagini sugestive cu interiorul unui viitor model al său. Noua mașină va primi un nou tip de piele ecologică, iar debutul oficial va avea loc în cadrul evenimentului Monterey Car Week.
Joi, 13 Iulie | Modele noi

Bentley readuce la viață clasicul Speed Six: motor de 6.5 litri și 205 cai putere

Bentley a prezentat oficial primul exemplar al noului Speed Six Continuation Series, o replică fidelă a modelului clasic produs în anii 20 și 30. Noul model va fi produs în 12 exemplare, iar fiecare va primi un motor de 6.5 litri și 205 cai putere.
Miercuri, 21 Iunie | Industrie

Bentley Batur, pregătit de producție. Vor exista doar 18 exemplare

Bentley a finalizat faza de testare a noului Batur, astfel că britanicii sunt pregătiți pentru producția propriu zisă. Vor exista doar 18 exemplare.
Vineri, 26 Mai | Modele noi

Bentley prezintă ediția specială Huntsman pentru Continental GTC și Bentayga

Bentley a dezvăluit oficial o ediție specială pentru două modele din gama sa. Mai exact, este vorba despre noua ediție specială Huntsman, disponibilă în serie foarte limitată pentru modelele Continental GTC Speed și Bentayga EWB.
Joi, 11 Mai | Siguranta

Recall și la case mai mari: Bentley recheamă peste 1600 de mașini din cauza ecranelor care se pot desprinde

Bentley a inițiat o campanie de rechemare pentru limuzina sa de lux Flying Spur. Mai exact, peste 1600 de exemplare ale acestui model au fost rechemate din cauză că ecranele montate în tetierele scaunelor din față s-ar putea desprinde în caz de accident.
Marti, 09 Mai | Modele noi

Ediție specială pentru modelele Bentley cu motor W12. Producție limitată

Constructorul britanic de automobile anunță o ediție specială Speed Edition 12 pentru modelele sale echipate cu legendarul motor W12. Producția va fi una limitată.
Vineri, 28 Aprilie | Modele noi

Bentley anunță o serie de noutăți pentru Continental GT și Flying Spur

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Continental GT, în versiunea Azure, și nava amiral Flying Spur. Totodată, preșurile oferite în echiparea standard vor fi din nailon reciclat.
Miercuri, 19 Aprilie | Modele noi

Bentley: 20 de ani de Continental GT, marcați de un exemplar unicat

Constructorul britanic de automobile marchează cei 20 de ani împliniți de modelul Continental GT cu un exemplar unicat Continental GT S. Acesta a debutat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Joi, 13 Aprilie | Modele noi

Bentley își amintește de vremurile bune petrecute la Le Mans cu o ediție specială

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Continental GT, numită Le Mans Collection. Noua ediție se remarcă prin împrumutarea unor componente de la prototipul Bentley Speed 8, care a câștigat celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans în 2003.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Martie | Economic

Bentley a înregistrat un profit record în 2022: creștere de 82%

Bentley a publicat rezultatele financiare finale pentru anul 2022. Acestea relevă un profit record de peste 700 de milioane de euro înregistrat de marca britanică. Față de 2021, asta înseamnă o creștere de 82%.
Miercuri, 22 Februarie | Industrie

Final de eră. Bentley va opri producția motoarelor W12

Constructorul britanic de automobile confirmă că producția motoarelor W12 va fi oprită în luna aprilie 2024. Sub capota noului Batur, unitatea dezvoltă 750 CP, în urma unor îmbunătățiri.
Vineri, 10 Februarie | Masini electrice si hibride

Un Bentley clasic din anii ’60 a fost transformat într-o mașină electrică

O companie din Marea Britanie a transformat un exemplar clasic Bentley S2 Continental din 1961 într-o mașină electrică. Modelul vine echipat cu un propulsor de 405 cai putere, alături de o suspensie reglabilă și frâne pe discuri.
Joi, 26 Ianuarie | Modele noi

Bentley Continental GT Azure: model unicat, inspirat de clasicul R-Type din anii ’50

Bentley a lansat un exemplar unicat al lui Continental GT Azure. Acesta este vopsit într-o culoare specială și a fost creat pentru a aduce un omagiu clasicului R-Type din 1953.
Miercuri, 25 Ianuarie | Oameni si masini

Volkswagen are un nou șef de design: Andreas Mindt este actualul director de design Bentley

Volkswagen a anunțat oficial că va avea un nou șef de design începând din februarie. Este vorba despre Andreas Mindt, actualul director de design al britanicilor de la Bentley. Acesta îl va înlocui pe Jozef Kaban începând din 1 februarie.
Marti, 10 Ianuarie | Economic

Bentley încheie anul 2022 cu record de vânzări. Cel mai popular model rămâne Bentayga

Bentley a comercializat peste 15.000 de mașini, la nivel global, în 2022, un nou record pentru marca britanică. Cel mai popular model rămâne, desigur, SUV-ul Bentayga.
Marti, 27 Decembrie 2022 | Industrie

Bentley a introdus 210 grame de aur în interiorul supercarului Batur

Interiorul noului supercar de lux Bentley Mulliner Batur conține câteva ornamente cu totul speciale. Mai exact, cel mai puternic model de serie produs de constructorul britanic vine la pachet cu 210 grame de aur în habitaclu.
Marti, 20 Decembrie 2022 | General

Bentley Mulliner Bacalar și Continental GT Speed, replicate sub forma unor machete de 114 euro

Bentley a reprodus modelele Mulliner Bacalar și Continental GT Speed sub forma unor machete la scara 1:43. Fiecare model în miniatură costă 114 euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru