Bentley

Marti, 09 August 2022 | Modele noi

Bentley anunță modelul Batur, un grand tourer construit pe comandă de Mulliner

Constructorul britanic de automobile a publicat un video teaser cu viitorul Batur. Pe scurt, acesta va fi un grand tourer construit, în număr limitat, de către divizia Mulliner.
Miercuri, 03 August 2022 | Industrie

Producția lui Bentley Bacalar se apropie de final. Au mai rămas de asamblat 4 exemplare

Constructorul britanic de automobile anunță că producția limitată la 12 exemplare a modelului Bacalar se apropie de final. Carosierul Mulliner mai are de asamblat 4 unități.
Joi, 28 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Lansarea primului model electric Bentley, amânată până în 2026

Primul model cu zero emisii de la Bentley va fi lansat pe piață cu o întârziere de câteva luni. Evenimentul ar urma să aibă loc în 2026, potrivit celor mai recente informații.
Sambata, 16 Iulie 2022 | Modele noi

„Tort” aniversar pentru 20 de ani de Bentley în China: divizia Mulliner a lansat 4 modele speciale

Bentley a lansat 4 modele de producție limitată Mulliner pentru Continental GT, Continental GTC, Bentayga și Flying Spur. Cele 4 mașini sunt disponibile doar în China și marchează 20 de ani de când constructorul britanic a ajuns în această țară. Doar 80 de exemplare vor fi produse în total.
Joi, 07 Iulie 2022 | Tehnologie

Noile scaune Bentley Airline Seat Specification, cele mai avansate scaune din lume

Bentley a dezvăluit detalii tehnice noi despre scaunele sale Airline Seat Specification, cele mai avansate scaune montate pe vreo mașină. Scaunele sunt disponibile pentru modelul Bentayga EWB, versiunea cu ampatament alungit a SUV-ului de lux. Aceste scaune conțin un sistem anti-oboseală și pot regla automat temperatura în funcție de condițiile detectate și preferințele clienților.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | Modele noi

Din dragoste pentru cai: ediție specială Bentley Bentayga Equestrian Collection

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Bentayga, numită Equestrian Collection. Mașina aduce un omagiu echitației din Belgia, acolo unde va fi vândută. Doar 10 exemplare vor fi produse pentru această țară.
Marti, 21 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Bentley Continental GT Mulliner: cel mai puternic și luxos Continental GT

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Continental GT Mulliner. Cel mai puternic și luxos Continental GT de până acum va debuta oficial cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Marti, 14 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Bentley Flying Spur S debutează cu accente negre și motor V6 hibrid

Bentley a dezvăluit noul Flying Spur S, o versiune mai puternică a limuzinei de lux Flying Spur. Noul model se distinge față de versiunea standard prin accente negre la exterior și este oferit cu două motoare: unul V8 convențional și un V6 hibrid. Debutul public al lui Bentley Flying Spur S va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Luni, 06 Iunie 2022 | Modele noi

Noile Bentley Continental GT S și GTC S: motor V8 de 550 de cai putere și evacuare sport

Bentley a dezvăluit, oficial, noul Continental GT S, o versiune mai puternică a grand tourer-ului britanic de lux. Modelul este disponibil și în varianta decapotabilă Continental GTC S. Ambele mașini sunt propulsate de un motor V8 de 550 de cai putere și conțin modificări minore la exterior, inclusiv o evacuare sport.
Sambata, 28 Mai 2022 | General

Bentley Continental sărbătorește 70 de ani de la intrarea în producție

Săptămâna aceasta, constructorul britanic Bentley a sărbătorit 70 de ani de la intrarea în producție a modelului R-Type Continental, prima mașină din istoria brandului care a purtat numele „Continental”. Momentul a fost marcat cu un comunicat de presă și o galerie foto alături de echivalentul modern al originalului lansat în 1952.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

Bentley extinde ediția specială Azure la toate modelele din gamă

Constructorul britanic de automobile anunță că toate cele 5 modele din gamă pot fi acum comandate în versiunea specială Azure. Aceasta a debutat întâi pe modelul Bentayga EWB.
Vineri, 20 Mai 2022 | Modele noi

Ediție limitată Bentley Bentayga EWB Azure First Edition: ampatament mărit, disponibilă doar 12 luni

Bentley a publicat imagini cu o ediție specială a noului model Bentayga EWB, numită Azure First Edition. Această ediție inaugurală a noii versiuni alungite a lui Bentayga este echipată cu o tapițerie din piele exclusivă și finisaje speciale. Noua ediție limitată va fi produsă timp de un an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley: Primul model electric va avea cel puțin 1.300 de cai putere

Primul model cu zero emisii Bentley ar putea avea cel puțin 1.300 de cai putere, a declarat șeful companiei britanice într-un interviu recent. Acesta ar trebui să intre în producție în 2025.
Marti, 10 Mai 2022 | Modele noi

Bentley Bentayga EWB: ampatament lung și cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină

Bentley a publicat primele imagini și informații despre noul Bentayga Extended Wheelbase (EWB) sau, cu alte cuvinte, o versiune cu ampatament lung. Aceasta este echipată cu motorul V8, twin-turbo, care dezvoltă 550 de cai putere.
Joi, 05 Mai 2022 | Modele noi

Viitoarea limuzină Bentley va avea cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină

Constructorul britanic de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul model de lux, vârf de gamă, care ca debuta oficial în 10 mai. Potrivit Bentley, acesta va avea cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Industrie

OFICIAL: Bentley Flying Spur Hybrid este cel mai eficient și "curat" model din istoria companiei

Potrivit măsurătorilor oficiale WLTP, Flying Spur Hybrid este cel mai eficient și "curat" model din istoria Bentley. Această versiune dispune de 544 de cai putere și are o autonomie pur electrică de 41 de kilometri.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Modele noi

Teaser cu un nou model Bentley, vârf de gamă

Bentley a publicat o imagine teaser cu un viitor model, care va fi lansat în acest an. Imaginea nu oferă niciun indiciu despre cum va arăta noua mașină, însă vom afla acest lucru în 10 mai, atunci când va fi dezvăluită.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Industrie

Bentley Mulsanne va renaște sub forma unui GT electric de lux

Bentley va readuce la viață modelul Mulsanne sub forma unui GT electric de lux. Viitorul model va fi lansat până la sfârșitul deceniului curent și va fi printre primele modele electrice ale mărcii britanice.
Vineri, 18 Martie 2022 | Modele noi

Bentley Bentayga Speed Space Edition, un exemplar unic, inspirat de cosmos

Bentley a publicat imagini cu un exemplar unicat al modelului Bentayga Speed, numit Space Edition. Mașina a fost creată de Mulliner și dispune de elemente și culori inspirate din spațiu, de unde vine și numele.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley oferă detalii noi despre primul model electric al companiei. Testele încep anul acesta

Adrian Hallmark, șeful Bentley, a oferit o serie de informații noi despre primul model cu zero emisii al companiei. Testele vor începe anul acesta, iar debutul este programat pentru 2025.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru