Bentley

Luni, 15 Aprilie | Modele noi

Bentley prezintă noul Bentayga Black Edition: jante de 22 de inch și 550 CP

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Bentayga Black Edition. Pentru prima oară în 105 ani, celebrul logo al mărcii integrează aripi negre.
Miercuri, 03 Aprilie | Tehnologie

Bentley: mașinile cu sisteme autonome de nivel 3 sunt periculoase

Adrian Hallmark, șeful Bentley, a declarat că marca britanică nu va oferi un sistem de conducere autonomă de nivel 3 pentru modelele sale. În opinia lui, mașinile cu un astfel de sistem sunt prea periculoase.
Joi, 28 Martie | Industrie

Bentley anunță 4 pachete stilistice pentru Bentayga S în Europa

Constructorul britanic de automobile lansează 4 pachete stilistice noi pentru modelul Bentayga S în Europa. Totodată, SUV-ul de lux a primit și o serie de îmbunătățiri de ordin tehnologic.
Vineri, 22 Martie | Industrie

Mutare surpriză în industria auto: șeful Bentley și-a dat demisia și pleacă la Aston Martin

Adrian Hallmark și-a dat demisia din funcția de președinte și CEO al Bentley. Hallmark va fi noul șef al mărcii Aston Martin până la finalul acestui an.
Marti, 19 Martie | Masini electrice si hibride

Bentley amână lansarea primului său model electric din cauza problemelor software

Bentley a anunțat că amână lansarea primului său model electric. Astfel, acesta va fi lansat acum în 2026. Totodată, marca de lux se va concentra mai mult pe modele hibride.
Vineri, 23 Februarie | Industrie

Exemplar unicat Bentley Bentayga EWB Kingfisher: temă exterioară bicoloră

Constructorul britanic de automobile a publicat o serie de imagini și informații despre cel mai nou exemplar unicat Bentayga EWB. Denumit Kingfisher, acesta propune o temă exterioară bicoloră și a fost comandat de un client din California.
Luni, 22 Ianuarie | Economic

Bentley, pe minus în 2023. Bentayga, cel mai popular model al britanicilor

În 2023, Bentley a comercializat 13.560 de mașini, cu 11% mai puține decât în 2022. SUV-ul Bentayga a fost cel mai popular model al producătorului britanic.
Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Bentley Bentayga: scaunele Airline Seat Specification, disponibile pentru toate versiunile

Bentley a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul de lux Bentayga. Cea mai mare noutate este reprezentată de scaunele avansate Airline Seat Specification, disponibile acum pentru toate versiunile lui Bentayga.
Marti, 22 August 2023 | Modele noi

"Tort" aniversar de 20 de ani pentru Bentley Continental GT: un nou exemplar unicat

Bentley a dezvăluit oficial un exemplar special și unicat al lui Continental GT. Exemplarul poartă o vopsea specială exclusivă, iar acesta a fost creat pentru a marca 20 de ani de la debutul grand tourer-ului de lux.
Luni, 21 August 2023 | Modele noi

Bentley Bentayga EWB Mulliner: noua navă amiral a mărcii

Bentley a prezentat oficial noul Bentayga EWB Mulliner. Acesta este noul etalon al mărcii britanice de mașini de lux și primește jante exclusive, piele specială și scaunele avansate Airline Seat Specification.
Vineri, 11 August 2023 | Modele noi

Imagini noi cu interiorul unui viitor model Bentley. Va avea un nou tip de piele ecologică

Bentley a publicat o serie de imagini sugestive cu interiorul unui viitor model al său. Noua mașină va primi un nou tip de piele ecologică, iar debutul oficial va avea loc în cadrul evenimentului Monterey Car Week.
Joi, 13 Iulie 2023 | Modele noi

Bentley readuce la viață clasicul Speed Six: motor de 6.5 litri și 205 cai putere

Bentley a prezentat oficial primul exemplar al noului Speed Six Continuation Series, o replică fidelă a modelului clasic produs în anii 20 și 30. Noul model va fi produs în 12 exemplare, iar fiecare va primi un motor de 6.5 litri și 205 cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Industrie

Bentley Batur, pregătit de producție. Vor exista doar 18 exemplare

Bentley a finalizat faza de testare a noului Batur, astfel că britanicii sunt pregătiți pentru producția propriu zisă. Vor exista doar 18 exemplare.
Vineri, 26 Mai 2023 | Modele noi

Bentley prezintă ediția specială Huntsman pentru Continental GTC și Bentayga

Bentley a dezvăluit oficial o ediție specială pentru două modele din gama sa. Mai exact, este vorba despre noua ediție specială Huntsman, disponibilă în serie foarte limitată pentru modelele Continental GTC Speed și Bentayga EWB.
Joi, 11 Mai 2023 | Siguranta

Recall și la case mai mari: Bentley recheamă peste 1600 de mașini din cauza ecranelor care se pot desprinde

Bentley a inițiat o campanie de rechemare pentru limuzina sa de lux Flying Spur. Mai exact, peste 1600 de exemplare ale acestui model au fost rechemate din cauză că ecranele montate în tetierele scaunelor din față s-ar putea desprinde în caz de accident.
Marti, 09 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru modelele Bentley cu motor W12. Producție limitată

Constructorul britanic de automobile anunță o ediție specială Speed Edition 12 pentru modelele sale echipate cu legendarul motor W12. Producția va fi una limitată.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley anunță o serie de noutăți pentru Continental GT și Flying Spur

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Continental GT, în versiunea Azure, și nava amiral Flying Spur. Totodată, preșurile oferite în echiparea standard vor fi din nailon reciclat.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley: 20 de ani de Continental GT, marcați de un exemplar unicat

Constructorul britanic de automobile marchează cei 20 de ani împliniți de modelul Continental GT cu un exemplar unicat Continental GT S. Acesta a debutat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley își amintește de vremurile bune petrecute la Le Mans cu o ediție specială

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Continental GT, numită Le Mans Collection. Noua ediție se remarcă prin împrumutarea unor componente de la prototipul Bentley Speed 8, care a câștigat celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans în 2003.
Vineri, 17 Martie 2023 | Economic

Bentley a înregistrat un profit record în 2022: creștere de 82%

Bentley a publicat rezultatele financiare finale pentru anul 2022. Acestea relevă un profit record de peste 700 de milioane de euro înregistrat de marca britanică. Față de 2021, asta înseamnă o creștere de 82%.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru