Un nou teaser cu Honda Accord Crosstour

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.08.2009
Honda promite dezvaluirea unui model complet nou, bazat pe Accord, in data de 1 septembrie. Momentan japonezii testeaza rabdarea si reactia fanilor cu un nou teaser.

Honda continua dezvaluirea treptata a noului Accord Crosstour cu un nou teaser publicat astazi. Dupa fragmentul care dezvaluia grila frontala, Honda a oferit publicului prima imagine a blocului optic fata si a proiectorului. Se pare ca japonezii vor testa in continuare rabdarea fanilor, dezvaluirea oficiala a modelului cu cinci usi fiind programata abia pe 1 septembrie.

Noul CUV bazat pe Accord ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, insa aceasta informatie nu a fost nici confirmata nici infirmata de catre oficialii Honda. Exista posibilitatea ca viitorul model al japonezilor sa beneficieze de anumite elemente de design sau elemente tehnice imprumutate de la proaspat lansatul Acura ZDX, dar nu exista informatii solide in acest sens.

via | CarScoop

Comentarii (9)

  • george
    SI TU BRUTUS?
    Pai unde mai e originalitatea Honda daca s-au apucat sa copieze?!?. Si inca pe cine...Pe Audi cu al lor Allroad...Si asta acuma cand se strange latul in jurul SUV-urilor (CUV-uri, SAV-uri si alte indicative din astea mai mult sau mai putin inspirate)...
    S-a intors lumea de tot cu fundu-n sus...
    0 2
  • @george
    Explica-mi si mie ce copiaza, ca eu nu-mi dau seama.
    0 0
  • george
    IN PRICIPIU, PRINCIPIUL
    @ gtrazvan

    Sau mai bine zis, reteta: se ia o berlina/limuzina (eventual combi), se cocoata pe niste cauciucuri de tractor, i se adauga niste elemente specifice unui 4x4 (protectii de burta si praguri), eventual i se baga si un sistem de reglaj al inaltimii, se amesteca elementele stilistice ale masinii cu cele ale unui tot-teren si iaca SUV-ul...
    1 1
  • grila
    mi se pare mie... sau grila frontala duce putin spre cea a noului logan?
    0 0
  • primus
    copiaza sau nu
    @george - 'copiaza' si 'intra pe piata de' nu inseamna acelasi lucru. ai putea spune la fel ca Audi a 'copiat' Lexus in ideea de CUV, dat fiind ca RX300 a aparut in '98 iar Allroad in '99.

    any further comment? :)
    1 0
  • george
    ACTUALLY, YES!
    @ primus

    Honda "intra pe piata de" folosind o reteta aplicata de altii cu mult timp inainte. Asta era aspectul cel mai important de discutat si anume ca "s-a inspirat"...Aproape ca nici nu conteaza de la cine...
    De la Honda, cu al sau "Power of Dreams" asteptam mai mult/altceva.

    Cred ca n-ai inteles ceva din ceea ce am spus eu acolo. Din cate stiu eu, Allroad "s-a nascut" printr-un fel de "operatie de schimbare de sex". S-a luat un A6 combi si s-a modificat pana cand a devenit (aproape) la fel de capabil in teren accidentat ca un SUV.

    Nu reusesc sa-mi sau seama carei limuzine de la Lexus/Toyota i s-a facut tratament cu steroizi si anabolizante pentru a deveni RX. Ajuta-ma!

    PS. As aprecia daca m-ai ajuta sa inteleg mai usor ceea ce scrii. Mai incepe si tu fraza cu o majuscula, mai pune o virgula pe ici, pe colo...Thanks!
    0 1
  • George, aici sunt nevoit sa nu-ti dau dreptate. Crossroad-ul asta n-are nici o legatura cu conceptul lansat de Allroad (care, apropo, s-a inspirat din XC 70 Cross Country). Allroad este pur si simplu un combi AWD cu un look a la SUV. Crossroad-ul se va dori o intepretare mai indrazneata a conceptului de Coupe in 4 usi, si anume: partea din spate 100% inspiratie Coupe, cu hayonul intreg, linii laterale 100% Coupe, ca si in cazul ZDX, si garda la sol usor inaltata, pentru a da impresia de impozanta si masivitate, fara insa elemente specifice unui offroader (bandouri si parasocuri nevopsite, unghiuri de atac agresive). Deci, daca vrem sa fim obiectivi cu adevarat, putem spune cu tarie ca Honda chiar nu a copiat pe nimeni. Oricum, nu are nici un rost sa ne agitam, pt ca modelul se anunta oricum doar pentru piata americana.

    Apropo, parca Honda isi anuntase neparticiparea la Frankfurt, asa ca nu inteleg de ce se vorbeste de lansarea modelului la acest show (!?!?!).
    0 0
  • george
    IN CAZUL IN CARE NU A COPIAT PE NIMENI
    @ Paul

    (desi chestii asemanatoare se mai gasesc deja pe la altii), Honda face o treaba tare riscanta si nu tocmai inspirata (ca sa ma exprim elegant).
    Faptul ca se pleaca de la Accord si se doreste (dupa cum spui tu) sa fie transformat in coupe cu 4 usi n-ar fi teoretic rau (eu am oarece dubii) cu conditia de a se opri aici. In momentul in care vrei sa-l faci si Crossover, atunci ai incurcat binisor borcanele.
    Stiu, o sa-mi spui ca BMW are X6-le care, pe anumite tronsoane este similar Accordului Crossover si care se vinde binisor. Nu uita ca BMW poate vinde orice. Cand facea Bangle design-ul la BMW, erau toate BMW-urile oprite pe dreapta fiindca proprietarii lor dadeau la rate. Si totusi, BMW-urile cu design marca Bangle s-au vandut...
    0 0
  • Hotarat lucru BMW vinde si un, scuzati, r***t pe bat daca ii pune o sigla pe el. Ce vrea sa faca Honda e un concurent pentru Toyota Venza, disponibil si el doar pe continentul american. Se pare ca rednecksilor le plac nisele, pt ca Venza a avut un start bunicel. Honda vrea sa faca o alternativa la Venza, insa usor mai 'slick', mai a la coupe. Pur si simplu, n-are nici o legatura cu piata europeana, deci stirile astea cu teasere sunt inutile pentru noi. Asadar, gandind putin in termeni americani, s-ar putea sa te inseli.;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru