PSA dezminte informația că noul Peugeot 308 va fi produs în Germania și Marea Britanie: “Nu există asemenea planuri, vom face un anunț oficial la momentul potrivit”

de Paul Cosma
Marti, 14.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
PSA a negat că noua generație Peugeot 308 va fi produsă în Germania și Marea Britanie, așa cum susțineau surse citate de presa internațională. Francezii spun că vor face un anunț oficial pe această temă, la momentul potrivit.

După ce au anunțat că, până în 2021, vor începe să producă utilitarepentru Peugeot, Citroen și Opel la uzina din Gliwice (Polonia), oficialii PSA pregătesc restructurări pentru fabricile din Europa.

În urmă cu câteva zile, au apărut informații neoficiale cu privire la viitoarele Peugeot 308 și Opel Astra.

Presa internațională a citat surse din cadrul PSA care susțineau că 308 și Astra au șanse mari să fie produse împreună la fabricile din Ellesmere Port (Anglia) și Ruesselsheim (Germania).

Grupul PSA a dezmințit parțial informațiile și a revenit cu un răspuns pe această temă: “Nu există planuri pentru ca 308 să fie produs în Germania și Marea Britanie. Vom face un anunț oficial la momentul potrivit. Nicio mențiune despre Opel Astra, ceea ce poate însemna că modelul german are șanse să fie produs în țările menționate.

Peugeot 308 este produs în prezent la Sochaux (Franța), în timp ce Opel Astra se află în producție la Ellesmere Port și Gliwice (Polonia).

Potrivit unor informații neoficiale anterioare, PSA ar vrea să mute producția lui Opel Astra din Marea Britanie în Germania, la Ruesselsheim, acolo unde este și “casa” celor de la Opel.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru