PSA

Vineri, 30 Iulie 2021 | Economic

Stellantis face un nou credit bancar: 12 miliarde de euro pentru investiții și plata datoriilor

Stellantis a contractat un nou credit pentru a-și acoperi datorii anterioare și pentru a-și asigura lichidități pentru investițiile viitoare.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Industrie

Șeful Stellantis: “Vom respecta țintele de emisii în acest an fără ajutorul Tesla”

Grupul Stellantis își va atinge țintele de emisii în 2021 fără să mai cumpere “credite” de la Tesla, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Carlos Tavares.
Sambata, 27 Martie 2021 | Mediu

Undă verde de la UE: Mașinile cu GPL pot primi sisteme micro-hibird

Uniunea Europeană a acceptat ideea propusă de unii constructori auto de a se instala sisteme cu tehnologie micro-hibrid și pe modele care rulează pe GPL, metan sau orice alt produs derivat al gazului natural.
Duminica, 17 Ianuarie 2021 | Industrie

Era Stellantis a început: fuziunea dintre FCA și PSA a fost finalizată în mod oficial

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA este un proces finalizat. Noua eră Stellantis a început în mod oficial.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Industrie

Scăderi pe linie pentru vânzările brandurilor PSA în 2020: grupul va lansa 6 modele noi în 2021

Grupul PSA a însumat vânzări de 2.5 milioane de mașini în 2020, cu scăderi pe linie pentru Peugeot, Citroen, DS și Opel/ Vauxhall. Compania franceză vrea să relanseze vânzările cu lansarea a 6 modele noi în 2021.
Marti, 05 Ianuarie 2021 | Industrie

Stellantis intră în linie dreaptă: fuziunea FCA-PSA, aprobată de acționari cu 99% dintre voturi “pentru”

Acționarii Fiat-Chrysler și PSA au aprobat fuziunea celor două entități cu o majoritate covârșitoare: 99% dintre voturi în favoarea tranzacției. Procesul prin care va fi creată noua companie Stellantis este așteptat să fie finalizat în data de 16 ianuarie.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | Industrie

Fiat Chrysler și PSA vor să grăbească procesul de fuziune: cele două companii speră ca Stellantis să fie creat oficial până la sfârșitul lui ianuarie 2021

Fiat Chrysler și grupul PSA vor să finalizeze procesul de fuziune până la sfârșitul lunii ianuarie, potrivit unor surse apropiate de situație. FCA și PSA și-au convocat acționarii în data de 4 ianuarie 2021 pentru a vota aprobarea fuziunii prin care va fi creat Stellantis, al patrulea cel mai mare producător auto din lume.
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Industrie

Chemați la vot: Peugeot și Fiat-Chrysler și-au convocat acționarii în data de 4 ianuarie 2021 pentru a aproba fuziunea celor două companii

Fiat-Chrysler Automobiles și Peugeot SA și-au convocat acționarii în data de 4 ianuarie 2021 pentru a vota aprobarea fuziunii celor două companii, prin care va fi creat Stellantis, al patrulea cel mai mare producător auto din lume.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Industrie

Șeful PSA estimează noi fuziuni în industria auto: “Unii producători nu vor supraviețui”

Carlos Tavares, șeful grupului PSA, se așteaptă la mai multe fuziuni la nivelul industriei auto în contextul investițiilor masive în mașini electrice și crede că unii producători nu vor supraviețui acestei tranziții în următorul deceniu.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Industrie

PSA și Fiat-Chrysler ar putea renunța la unele branduri și modele după finalizarea fuziunii: decizia vizează piața din China

Grupul Stellantis, care va rezulta în urma fuziunii dintre PSA și Fiat-Chrysler, vrea să renunțe la mai multe branduri și modele și să reducă numărul fabricilor, demersuri ce vizează piața din China, potrivit declarațiilor făcute de un reprezentant al părții franceze.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Industrie

Surse: Comisia Europeană va aproba în curând fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și grupul PSA va primi în curând aprobarea Comisiei Europene, iar Stellantis va deveni oficial al patrulea cel mai mare producător auto din lume, potrivit unor surse citate de Reuters.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Grupul PSA vrea să oprească producția modelelor Peugeot 108 și Citroen C1

PSA se pregătește să oprească producția modelelor Peugeot 108 și Citroen C1, întrucât segmentul mașinilor de oraș nu mai este profitabil, potrivit surselor din cadrul grupului francez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Industrie

Grupul PSA vrea să instaleze 500 de stații de încărcare pentru mașini electrice până la sfârșitul lui 2021: proiectul vizează 49 de fabrici din 12 țări

Grupul PSA vrea să atingă un total de 500 de stații de încărcare pentru mașini electrice care să acopere fabricile sale din 12 țări, până la sfârșitul anului viitor. Proiectul început în 2019 a ajuns la 365 de stații funcționale ce pot fi folosite de angajații PSA.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Industrie

Fuziunea dintre PSA și Fiat-Chrysler: Uniunea Europeană va anunța răspunsul final până în data de 2 februarie 2021

Uniunea Europeană va anunța verdictul său cu privire la fuziunea dintre PSA și Fiat-Chrysler până în data de 2 februarie 2021. Autoritățile europene au reluat investigația în acest caz după ce au cerut și primit informații suplimentare din partea celor două entități.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Industrie

Grupul PSA va mări producția uzinei din Vigo începând din octombrie: cerere mare pentru Peugeot 2008

Grupul PSA a anunțat că va mări producția uzinei spaniole din Vigo, pe fondul unei cereri crescute pentru SUV-ul Peugeot 2008. Astfel, fabrica va funcționa în patru schimburi pe două linii de producție, începând din 10 octombrie, iar producția din weekend va crește de la 2.300 la 2.400 de vehicule.
Sambata, 29 August 2020 | Industrie

Document: Fiat-Chrysler a anunțat că modelele sale subcompacte vor utiliza o platformă a grupului PSA

Viitoarele modele subcompacte ale Fiat-Chrysler vor utiliza o platformă a grupului francez PSA, potrivit unui document transmis de FCA către furnizorii săi. FCA le-ar fi spus furnizorilor să suspende orice activitate de cercetare și dezvoltare legată de modelele sale de segment B.
Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Grupul PSA Peugeot-Citroen anunță o nouă platformă pentru mașini electrice: până la 340 de cai putere și autonomie de până la 650 de kilometri

Grupul PSA Peugeot-Citroen va dezvolta mașini electrice pe o nouă platformă eVMP care va permite motoare de până la 340 de cai putere și autonomii cuprinse între 400 și 650 de kilometri.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Grupul PSA a vândut un milion de mașini în primul semestru: scăderi de peste 40% pentru Peugeot, Citroen, DS și Opel

Vânzările grupului PSA au ajuns la un total de circa un milion de mașini în primul semestru, cu 45% mai puțin față de aceeași perioadă din 2019, pe fondul pandemiei. Brandurile Peugeot, Citroen, DS și Opel au avut scăderi ale vânzărilor de cel puțin 40% pe primele 6 luni.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

UE extinde investigația privind fuziunea dintre Fiat Chrysler și PSA: autoritățile europene vor anunța un verdict pe 13 noiembrie

Comisia Europeană a extins investigația privind fuziunea dintre Fiat Chrysler și PSA, deoarece tranzacția ar încălca regulile de concurență pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare în mai multe țări europene. Comisia este așteptată să anunțe un verdict în data de 13 noiembrie.
Duminica, 28 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

PSA crede în potențialul vehiculelor comerciale electrice: 15% din vânzări pe segmentul LCV în 2025

Grupul PSA estimează o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale electrice în următorii ani. În 2021, francezii se așteaptă ca electricele să reprezinte 5% din vânzări pe segmentul LCV (vehicule comerciale ușoare), urmând ca acestea să ajungă la 15% din total în 2025.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru