PSA

Miercuri, 30 Mai 2018 | Industrie

Angajații Opel au făcut pace cu patronii de la PSA: francezii garantează siguranța joburilor până în 2023 și investiții în fiecare fabrică din Germania

Sindicatele germane care reprezintă angajații Opel au ajuns la o înțelegere cu patronii de la PSA și vor înceta protestele din ultima perioadă. Francezii s-au angajat să asigure joburile muncitorilor de la Opel până în vara lui 2023 și să facă investiții în fiecare fabrică din Germania. În schimb, angajații Opel au acceptat ca salariile să le fie mărite abia după 2020.
Duminica, 13 Mai 2018 | Industrie

Nemulțumiți de patronii francezi: inginerii Opel au început să plece la BMW și Jaguar

Opel a suspendat programul său de plecări voluntare, după ce mai mulți ingineri au ales să părăsească firma și să plece la alți constructori precum BMW și Jaguar. Patronii francezi de la PSA au anunțat că vor să taie 3.700 de joburi la Opel până în 2020.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

Francezii de la DS vor lansa doar modele electrice și hibride din 2025: brandul premium pregătește surprize pentru Salonul Auto de la Paris

Brandul premium DS al grupului PSA a anunțat că va construi doar modele electrice și hibride începând cu anul 2025. Primul model 100% electric de la DS va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris, din luna octombrie a acestui an.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Industrie

Una caldă, alta rece: Francezii de la PSA s-au înțeles cu angajații Vauxhall, dar se confruntă cu protestele Opel în Germania

Muncitorii Vauxhall de la fabrica engleză din Ellesmere Port au ajuns la o înțelegere cu șefii francezi de la PSA privind creșterea salariilor. În schimb, grupul Peugeot-Citroen se confruntă cu protestele angajaților Opel din Germania.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Economic

Francezii și tăierea costurilor: 3.700 de angajați Opel urmează să fie puși pe liber în Germania

Grupul Peugeot-Citroen vrea să taie posturile a 3.700 de angajați Opel în Germania, până în 2020, printr-un program de plecări voluntare și pensionări anticipate. Anunțul a fost făcut de un reprezentant al angajaților Opel.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Industrie

Nemții îi trag de urechi pe francezii de la PSA: grupul este aproape să încalce promisiunea de a nu tăia locurile de muncă la Opel

Grupul francez Peugeot-Citroen este pe punctul să dea afară 800 de angajați ai unei fabrici Opel, spre nemulțumirea autorităților germane, în fața cărora a promis că nu va face acest lucru. Cancelarul Angela Merkel a spus că guvernul nu va rămâne indiferent și va încerca să protejeze angajații.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Francezii de la PSA continuă reorganizarea Opel și Vauxhall: mai mulți dealeri vor fi închiși din cauza vânzărilor slabe

Opel și Vauxhall vor reduce numărul de dealeri pe care îi dețin, ca urmare a vânzărilor slabe în special în Marea Britanie, conform planului de reorganizare gândit de grupul PSA. Francezii vor să reducă semnificativ costurile celor doi producători.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful PSA, îngrijorat de electrificarea pieței auto: “Lipsa de viziune poate afecta industria, dar și societatea”

Tranziția de la mașinile tradiționale la cele electrice poate avea o serie de consecințe la nivelul societății pe care industria auto încă nu le înțelege pe deplin, a avertizat Carlos Tavares, șeful grupului Peugeot-Citroen (PSA).
Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Francezii de la PSA au creat o divizie specială pentru mașinile electrice: toate modelele din grup vor fi “electrificate” din 2019

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat înființarea unei noi divizii de business pentru mașinile electrice. Prin acest proiect, grupul vrea să introducă versiuni electrice sau hibride pentru fiecare model al său, începând cu anul 2019.
Joi, 05 Aprilie 2018 | Industrie

Viitor incert pentru fabrica Opel/Vauxhall din Anglia: continuarea producției va fi decisă în funcție de vânzări și costuri

Grupul PSA va decide în 2020 dacă va continua producția fabricii sale din Ellesmere Port, folosită în prezent pentru construcția unor modele Opel și Vauxhall. Continuarea investițiilor va fi făcută în funcție de vânzările și costurile înregistrate de francezi după Brexit.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Economic

După faptă, și răsplată: bonus de un milion de euro pentru șeful PSA datorită contribuției la planul de redresare Opel

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, ar putea primi un bonus de un milion de euro din partea acționarilor, ca urmare a contribuției sale la planul de redresare pentru brandul Opel.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Industrie

PSA caută extinderea producției: francezii ar vrea să pună mâna pe o fabrică engleză folosită de Renault și Vauxhall

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) vrea să rupă colaborarea dintre brandul său Vauxhall și constructorul rival Renault, al căror parteneriat constă în producția de vehicule utilitare în cadrul unei fabrici aflate la 50 de kilometri de Londra. Astfel, PSA ar dori să pună mâna pe fabrica respectivă și să producă acolo propriile modele din cadrul grupului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Martie 2018 | Industrie

Program de plecări voluntare la Opel: nemții vor să evite închiderea unor fabrici

Opel a anunțat lansarea unui program de plecări voluntare pentru angajații săi, astfel încât să “îmbunătățească competitivatea operațiunilor din Germania”, adică să evite închiderea unor fabrici.
Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

Reorganizare pregătită de francezi: PSA se gândeşte să închidă 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) vrea să închidă circa 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie, potrivit directorului unuia dintre cei 300 de dealeri ai brandului.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Modele noi

Generație nouă pentru Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo: producția celor trei utilitare din grupul PSA va începe în câteva săptămâni

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că utilitarele Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo vor primi o nouă generație, producția celor trei modele urmând să înceapă în săptămânile care urmează.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA amenință cu mutarea producției Opel Corsa din Spania: negocieri eșuate cu sindicatele

Grupul PSA ia în calcul tăierea investițiilor la fabrica Opel din Zaragoza (Spania) după ce negocierile cu sindicatele privind salariile și programul de lucru al angajaților au eșuat.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Industrie

Tot mai aproape de revenire: grupul PSA a ales orașul Atlanta ca viitor sediu pentru operațiunile sale din SUA

Grupul Peugeot-Citroen este tot mai aproape de revenirea pe piața din Statele Unite ale Americii, iar viitorul său sediu ar urma să fie stabilit în orașul Atlanta, potrivit unor surse apropiate de companie.
Sambata, 20 Ianuarie 2018 | Industrie

Cerere ridicată pentru Citroen Berlingo și Peugeot Partner: francezii măresc producția celor două modele la uzina din Portugalia

Grupul PSA a anunțat mărirea echipei de producție la fabrica sa din Mangualde, Portugalia, ca să facă față cererii ridicate pentru modelele produse acolo, respectiv Citroen Berlingo și Peugeot Partner.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

PSA vrea să lanseze 40 de modele “electrificate” până în 2025: sunt vizate toate brandurile grupului, respectiv Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS

Grupul PSA a anunțat lansarea a 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, acestea urmând să fie împărțite între toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru