PSA

Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel va lipsi de la Salonul Auto din Geneva: nemții nu au noutăți majore în 2018

Opel și-a anunțat absența de la Salonul Auto din Geneva, din luna martie, pe fondul presiunii făcute de proprietarul PSA pentru reducerea costurilor, dar și pentru că nu are mari noutăți pregătite pentru acest an.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Program de plecări voluntare: grupul PSA vrea să taie 1.300 de locuri de muncă în Franța

Grupul PSA plănuiește să taie 1.300 de locuri de muncă în Franța, folosind un program de plecări voluntare introdus de președintele Emmanuel Macron, potrivit sindicaliștilor.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Industrie

Schimbare la vârful ACEA: Carlos Tavares (PSA) este noul șef al asociației constructorilor auto din Europa, în locul lui Dieter Zetsche (Daimler)

Șeful grupului Peugeot-Citroen (PSA), Carlos Tavares, este noul președinte al Asociației Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA). El va fi succesorul lui Dieter Zetsche de la Daimler.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Industrie

Joint-venture: PSA și japonezii de la Nidec vor construi motoare electrice pentru Peugeot, Citroen și Opel

Grupul PSA și japonezii de la Nidec au anunțat investiții de 220 de milioane de euro pentru un joint-venture care să producă motoare electrice pentru diferiți constructori, precum Peugeot, Citroen sau Opel.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | Industrie

Grupul PSA își schimbă planurile de producție: renunță la extinderea uzinei din Slovacia și va asambla motoare la o fabrică Opel

Grupul PSA Peugeot-Citroen va renunța la extinderea uzinei pe care o deține în Slovacia, întrucât va asambla motoare la una dintre fabricile Opel din estul Europei.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Industrie

Noi detalii despre planul de restructurare al Opel: numărul de modele va fi micșorat, iar reducerile de prețuri vor fi eliminate

Opel va reduce semnificativ numărul de modele și se va concentra pe segmentele care generează cele mai mari profituri, în timp ce promoțiile de reducere a prețurilor vor fi eliminate aproape integral.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Industrie

PSA ar putea să taie cheltuielile la Opel: “Costurile lor sunt cu cel puțin 50% mai mari decât la fabricile noastre din Franța”

Grupul Peugeot-Citroen ia în calcul să taie cheltuielile la divizia Opel deoarece costurile de producție ale nemților ar fi cu cel puțin 50% mai mari decât la fabricile PSA din Franța.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Nemulțumiți de concedierile de la fabrica Vauxhall: sindicaliștii cer explicații de la guvernul britanic și grupul PSA

Liderii sindicali de la fabrica Opel/Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) cer explicații de la guvernul britanic și de la grupul PSA, după ce francezii au spus că vor să taie un sfert din locurile de muncă ale fabricii.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Modele noi

Parteneriat cu chinezii: Peugeot-Citroen va dezvolta un pick-up cu capacitate de încărcare de o tonă până în 2020

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a semnat un parteneriat cu compania chineză ChangAn pentru dezvoltarea unui pick-up cu capacitate de încărcare de o tonă ce va fi lansat până în 2020.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Industrie

Grupul Peugeot-Citroen ia în calcul intrarea pe piața din SUA: "Se decide în maxim trei ani"

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) pregătește dezvoltarea noilor sale generații de mașini conform standardelor americane, ca parte din planul companiei să se întoarcă pe piața din Statele Unite.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | Industrie

Pregătiți de schimbare: Grupul PSA vine cu o nouă strategie pentru Opel în noiembrie

Șeful PSA Peugeot-Citroen susține că brandul Opel va avea o nouă strategie începând cu luna noiembrie a acestui an, după ce va fi făcut un plan de reorganizare.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Industrie

Șeful Peugeot-Citroen vrea modele electrice pentru Opel, dar să fie profitabile

Șeful PSA Peugeot-Citroen susține că Opel ar putea să dezvolte doar modele electrice, dar numai dacă germanii pot face profit din această schimbare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Industrie

Peugeot, acuzată că a trucat testele de emisii pentru două milioane de mașini: "Negăm orice fraudă"

Presa franceză citează un document al autorităților care afirmă că Grupul PSA Peugeot-Citroen a păcălit testele de emisii în cazul a două milioane de mașini, însă constructorul neagă orice fraudă.
Sambata, 12 August 2017 | General

Efectele PSA: Opel pune în așteptare proiectul unui SUV bazat pe arhitectura lui Insignia

Opel avea în plan dezvoltarea unui SUV bazat pe platforma noii generații Insignia. O serie de informații spun că nemții sunt nevoiți să renunțe, pentru moment, la dezvoltarea acestui proiect.
Duminica, 06 August 2017 | Industrie

După Alfa Romeo, un alt european vrea în America: PSA Peugeot-Citroen își pregătește revenirea și caută un distribuitor local

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen își pregătește cu mare atenție revenirea pe piața din Statele Unite. Francezii nu-și permit însă o investiție de câteva miliarde de euro într-o rețea de dealeri și caută alte soluții de comercializare.
Vineri, 30 Iunie 2017 | Industrie

Europenii se pregătesc pentru motoare asiatice: Grupul PSA Peugeot-Citroen va exporta motoare din China pe Bătrânul Continent

Grupul PSA Peugeot-Citroen va exporta motoare turbo pe benzină de 1.2 litri din China în Europa. În prezent, unitățile sunt folosite pe modele precum Peugeot 2008, 308 și 408 și Citroen C4.
Vineri, 03 Martie 2017 | Industrie

Tranzacția GM - PSA pentru Opel ar putea fi încheiată luni: negocierile au avansat și sunt aproape de finalizare

Negocierile dintre General Motors și Grupul PSA Peugeot-Citroen pentru marca Opel sunt aproape finalizate, iar un acord final ar putea fi anunțat luni.
Vineri, 24 Februarie 2017 | Industrie

Planurile PSA Peugeot-Citroen pentru Opel: marca va avea modele pentru clienţii care nu cumpără maşini franceze şi ar putea deveni globală

Grupul PSA Peugeot-Citroen ar putea să vândă maşinile Opel şi în afara Europei, iar gama va include modele complementare pentru clienţii care nu vor maşini franceze, în cazul în care brandul german va fi cumpărat de la GM.
Joi, 23 Februarie 2017 | Industrie

Opel este doar începutul: PSA Peugeot-Citroen vrea şi marca Proton, proprietarul Lotus, pentru o expansiune în Asia

PSA Peugeot-Citroen a confirmat că a făcut o ofertă pentru achiziţionarea producătorului malaysian Proton, care deţine brandul Lotus, pe lângă intenţia de a cumpăra Opel de la General Motors.
Joi, 16 Februarie 2017 | Industrie

Cum ar arăta Opel sub umbrela PSA Peugeot - Citroen: marca germană și-ar păstra propria identitate și conducere

Opel ar urma să-și păstreze propria identitate și structură de conducere chiar dacă va fi cumpărată de PSA Peugeot - Citroen, potrivit unor surse apropiate grupului francez.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru