PSA

Sambata, 27 Iunie 2020 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler: “Planurile de fuziune cu PSA nu sunt întârziate de criza COVID-19”

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA Peugeot-Citroen este cea mai bună cale prin care cele două companii să traverseze criza COVID-19, potrivit președintelui FCA, John Elkann. “Criza a subliniat încă o dată că această fuziune este logică,” a spus Elkann.
Joi, 11 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA: “Brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS sunt libere să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice”

PSA susține că brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS au libertatea să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice și hibride, fără o “intervenție” din partea grupului, potrivit directorului diviziei de vehicule cu emisii reduse.
Marti, 09 Iunie 2020 | Industrie

Probleme semnalate de UE: fuziunea PSA-FCA are nevoie de anumite “concesii” înainte de aprobare

Grupurile PSA și Fiat-Chrysler trebuie să facă anumite “concesii” pentru ca fuziunea lor să primească acordul autorităților europene, potrivit unor surse apropiate de situație. UE ar fi semnalat probleme concurențiale privind cota de piață a celor două entități pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare.
Marti, 02 Iunie 2020 | Industrie

Presa germană: fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model din grupul PSA, începând din 2021

Fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model al grupului PSA, începând din 2021, potrivit informațiilor din presa germană. În prezent, uzina construiește modelele Insignia și Zafira, urmând să găzduiască și producția noii generații Opel Astra.
Vineri, 22 Mai 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler: “Termenii fuziunii cu PSA sunt bătuți în cuie, nu vor exista renegocieri din cauza crizei”

Președintele Fiat-Chrysler a declarat că termenii fuziunii cu PSA sunt “bătuți în cuie” și că aceștia nu vor fi renegociați din cauza crizei COVID-19.
Luni, 11 Mai 2020 | Industrie

Fuziunea Grupului PSA cu Alianța Fiat-Chrysler, mai aproape de realitate: Uniunea Europeană va anunța până în 17 iunie dacă acceptă acordul

Uniunea Europeană va anunța până în 17 iunie dacă va permite Grupului PSA Peugeot-Citroen să fuzioneze cu Alianța Fiat-Chrysler.
Luni, 04 Mai 2020 | Industrie

Grupul PSA va relua gradual producția în perioada 4-11 mai: uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai

Grupul Peugeot-Citroen a anunțat că o parte din producție va fi reluată gradual în perioada 4-11 mai, în timp ce uzinele din Franța vor fi redeschise după 11 mai.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Industrie

PSA: “Avem suficiente fonduri pentru a suporta o scădere cu 50% a vânzărilor din acest an”

PSA susține că are suficiente fonduri pentru a face față unei scăderi cu 50% a vânzărilor din acest an, pe fondul pandemiei. Grupul francez vrea să evite “pe cât posibil” să apeleze la ajutoare de stat pentru a traversa criza.
Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

PSA a redeschis fabrica din Wuhan: constructorii susțin că piața chineză dă semne de revenire

Grupul PSA a anunțat redeschiderea fabricii din orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus ce izbucnise în China. Uzina este deținută de PSA împreună cu producătorul local Dongfeng.
Marti, 10 Martie 2020 | Industrie

PSA va reduce producția în Marea Britanie: vânzări slabe pentru modelul Astra Sports Tourer

Grupul PSA va reduce producția la uzina din Ellesmere Port (Marea Britanie) din cauza vânzărilor slabe ale modelului Astra Sports Tourer. Programul de lucru de 4 zile pe săptămână va începe în data de 23 martie.
Luni, 09 Martie 2020 | Industrie

Șeful PSA: “Trebuie să regândim strategia pentru piața chineză, după fuziunea cu FCA”

PSA și Fiat-Chrysler trebuie să își revizuiască strategia din China pentru a crește vânzările, după finalizarea fuziunii dintre cele două companii, potrivit lui Carlos Tavares, șeful grupului francez.
Joi, 05 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Șeful PSA: “Mașinile electrice nu sunt atrăgătoare, trebuie să le facem accesibile până în 2025”

Mașinile electrice nu sunt suficient de atrăgătoare pentru clienții “mainstream” și trebuie să devină accesibile până în 2025, a declarat Carlos Tavares, șeful grupului PSA. Potrivit lui Tavares, cererea de mașini electrice se va prăbuși atunci când țările vor renunța la subvenții.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

Grupul PSA va decide anul viitor dacă păstrează uzina din Marea Britanie: "Totul depinde de negocierile pentru taxele vamale"

Grupul PSA Peugeot-Citroen va decide anul viitor dacă va păstra uzina Ellesmere Port din Marea Britanie, în funcție de rezultatele negocierilor cu Uniunea Europeană pentru taxele vamale.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

PSA se află în grafic pentru respectarea emisiilor CO2 în 2020: “Am avut vânzări consistente de mașini diesel și vehicule electrificate în ianuarie și februarie”

PSA susține că vânzările consistente de mașini diesel și vehicule electrificate au permis grupului să respecte țintele europene privind emisiile CO2 în ianuarie și februarie, după cum a declarat CEO-ul Carlos Tavares. “Respectarea emisiilor în Europa este obligatorie pentru PSA și până acum suntem în grafic,” a spus Tavares.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler: “Sper ca fuziunea cu PSA să fie finalizată la începutul lui 2021”

Mike Manley, CEO-ul Fiat-Chrysler, a declarat că actele fuziunii cu PSA ar putea fi semnate la începutul anului viitor, întrucât “discuțiile avansează foarte bine”.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Industrie

Vânzările PSA au scăzut cu 10% în 2019: grupul a comercializat 3.49 milioane de mașini

Grupul PSA a înregistrat o scădere de 10% a vânzărilor în 2019, la un total de 3.49 de milioane de mașini, după recordul obținut în 2018. În Europa, cota de piață PSA a ajuns la 16.8%, comparativ cu 17.1% în 2018.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Industrie

Surse: Grupul PSA are sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu FCA: un memorandum, până la sfârșitul anului

Grupul PSA a obținut sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu Fiat-Chrysler, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că un memorandum de înțelegere va fi semnat până la finalul lui 2019.
Marti, 10 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Subvenții de 3.2 miliarde de euro pentru producţia de baterii electrice în Europa: printre beneficiari se numără BMW, PSA și Opel

Comisia Europeană a aprobat ajutoare de stat în valoare de 3.2 miliarde de euro pentru producția de baterii electrice pe Bătrânul Continent, astfel încât Europa să recupereze decalajul față de Asia. Banii de la state precum Germania, Franța, Italia, Polonia, Belgia, Suedia și Finlanda vor ajunge la 17 companii, printre care BMW, grupul PSA și Opel.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea PSA-FCA: actele vor fi semnate în “săptămânile următoare”

Fiat-Chrysler și grupul PSA au transmis angajaților că actele privind fuziunea vor fi semnate în săptămânile următoare, potrivit informațiilor obținute de Reuters. Oficialii FCA nu sunt îngrijorați de procesul intentat de General Motors, așteptând ca fuziunea cu PSA să decurgă în condiții optime.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea cu FCA, pe placul angajaților PSA: “Vom rămâne vigilenți și așteptăm mai multe detalii privind viitorul fabricilor”

Fuziunea cu FCA a primit aviz favorabil din partea angajaților și a sindicatelor PSA, aceștia spunând că vor rămâne “vigilenți” și că așteaptă mai multe detalii clare cu privire la viitorul fabricilor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru