PSA va reduce producția în Marea Britanie: vânzări slabe pentru modelul Astra Sports Tourer

de Paul Cosma
Marti, 10.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul PSA va reduce producția la uzina din Ellesmere Port (Marea Britanie) din cauza vânzărilor slabe ale modelului Astra Sports Tourer. Programul de lucru de 4 zile pe săptămână va începe în data de 23 martie.

Conducerea PSA discută cu reprezentanții sindicali din Marea Britanie despre viitorul uzinei Vauxhall din Ellesmere Port.

Producția fabricii va fi redusă începând din 23 martie, atunci când va intra în vigoare un program de lucru de 4 zile pe săptămână. Brandul britanic susține că nu este exclusă concedierea unui anumit număr de angajați.

Potrivit Vauxhall, producția va fi redusă din cauza vânzărilor slabe ale modelului Astra Sports Tourer. Informațiile neoficiale arată că aproximativ 170 de angajați ar putea să-și piardă locurile de muncă.

Șeful PSA, Carlos Tavares, a spus recent că viitorul uzinei depinde de negocierile privind un acord economic între Marea Britanie și Uniunea Europeană.

Via Automotive News

Comentarii (6)

  • pai este cea mai urata masina break. nu mai zic ca este opel, acuma si mai rau este frantuzeasca....sa fi necunoscator sa mai cumperi opel
    6 26
  • fan skoda
    Nu este urata. Dar nici frumoasa nu este...
    Iar fiabilitatea... lasa de dorit.
    Dar nu toate masinile de la ei sunt proaste si urate. Au si modele frumoase.
    4 11
  • Teo Dan
    Am un Astra Sports Tourer si nu e urata, dar in fine... asta e in ochii privitorului. Ce pot spune e ca e extrem de practica si economica masina, iar pe mine ma serveste exact conform nevoilor. Faptul ca fiablilitatea lasa de dorit, cum zice @fan skoda, e doar o fabulatie. Da, Skoda face masini excelente si personal le apreciez foarte mult, dar chiar daca esti fan Skoda nu trebuie acum sa jignim celelalte marci. Pentru mine personal, Opelul asta e cea mai de incredere masina pe care am avut-o pana acum, zero probleme sau emotii cu partea tehnica. Iar faptul ca acum e parte din PSA e chiar si mai bine din punct de vedere al fiabilitatii, pentru viitor. Chiar ieri aici pe forum citeam de la un utilizator, imi cer scuze, nu mai stiu exact cine era, care zicea ca Peugeot e lider la fiabilitate intr-un studiu al institutului JD Power.
    24 2
  • fan skoda
    @Teo Dan

    Este parerea ta si o respect. Este bine ca esti multumit de masina. Ma bucur ca ai spus parerea ta fara jigniri. Chiar ai spus parerea ta foarte clar si te-ai exprimat foarte bine. Bravo !
    6 8
  • Mihai C
    Poate acum o livreaza si ei la timp. Anul trecut am asteptat 5 luni sa mi-o aduca, in loc de 3 luni cum era prevazut in contract.
    7 0
  • Teo Dan
    multumesc @fan Skoda
    Acum ca sa te ung si pe tine pe suflet, recunosc ca mi-as fi dorit si inca imi doresc o Octavia break, dar era mai scumpa cu vreo 1800 euro, bani pe care nu mai aveam de unde sa ii scot, ca si asa am facut un efort financiar foarte mare. Am fost pe la cativa dealeri Skoda si nu am putut obtine un pret apropiat de maximul posibilitatilor mele. Cine stie, poate daca o sa imi permit, in viitor urmatoarea masina va fi o Skoda, dar si Opelul asta va trebui sa il tin un minim 7-8-9 ani fiind masina noua, altfel ies in pierdere, iar eu sunt un om normal si chibzuit. Impresionat de Skoda am ramas in urma cu cativa ani dupa un drum ca pasager cu o Octavia break TDI pe ruta Craiova-Iasi (am calatorit acolo cu niste rude, ca martori la un proces civil). Confortul interior, polivalenta si echilibrul general al masinii, cu toate chestiile bine gandite, au facut de neuitat acest drum, altfel lung, banal si obositor. La Iasi am ajuns seara fara urma de oboseala si bine dispusi dupa aproape o zi pe sosea, ceea ce era de neimaginat, credeam ca o sa ajungem extenuati. Chiar am mai avut chef si de iesit seara la plimbare si la o inghetata in centrul Iasiului. Si Opelul se comporta foarte bine din toate punctele de vedere, as zice ca per general e la circa 90-95% din calitatile Skodei. Daca iau in calcul ca si preturile sunt cam tot 90-95% din cele ale Skodei, inseamna ca si la Opel am cam acelasi value for money, doar ca la un nivel usor usor mai redus, dar asta este, atat m-a tinut plapuma. Ce e sigur e nu am iesit prost, chiar am facut o afacere corecta, iar pana acum sunt pe deplin multumit.
    15 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru