Astra Sports Tourer

Joi, 02 Decembrie 2021 | Modele noi

Noul Opel Astra Sports Tourer: până la 225 CP și 1.634 de litri disponibili pentru bagaje

Constructorul german de automobile a lansat noul Astra Sports Tourer. Break-ul de clasă compactă preia motorizările versiunii hatchback, inclusiv pe cele plug-in hybrid cu până la 225 de cai putere.
Marti, 10 Martie 2020 | Industrie

PSA va reduce producția în Marea Britanie: vânzări slabe pentru modelul Astra Sports Tourer

Grupul PSA va reduce producția la uzina din Ellesmere Port (Marea Britanie) din cauza vânzărilor slabe ale modelului Astra Sports Tourer. Programul de lucru de 4 zile pe săptămână va începe în data de 23 martie.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Intern

Opel a lansat Astra Sports Tourer şi Corsa facelift în România

Opel a organizat ieri lansarea în România a lui Astra Sports Tourer şi a lui Corsa facelift. Ambele modele sunt disponibile pentru comandă, iar livrările vor începe din ianuarie.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Intern

OFICIAL: Opel Astra Sports Tourer, în România de la 16.450 euro

Cea de-a doua versiune de caroserie a noului Astra J, aşteptată să se vândă în 125.000 de exemplare, a debutat în România cu un preţ de 16.450 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | PARIS 2010

Opel Astra Sports Tourer - primele imagini şi informaţii

Cea de-a zecea generaţie a compactei de la Opel, Astra J, a primit şi o versiune break, intitulată Sports Tourer. Modelul va fi urmat în curând de o versiune coupe, aşteptată să debuteze în următoarele luni.

Tag-uri similare

Opel, modele noi Opel, Astra, Opel Astra, Opel Astra Sports Tourer, Opel Astra ST, Astra Sports Tourer, Opel Astra SportsTourer, Astra J, Astra ST
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru