Opel Astra ST

Vineri, 15 Iunie 2012 | Modele noi

Opel Astra facelift - schimbări subtile de design şi diesel biturbo de 195 CP

Gama Opel Astra primeşte modificări interesante. Versiunile hatchback şi break au o faţă nouă, GTC şi OPC primesc parbriz panoramic, iar motorul diesel biturbo de 195 de cai pune cireaşa pe tort. Bonus: sisteme tehnologice de pe Insignia.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

INTERVIU: "Când preşedintele Opel a văzut noul Astra GTC, l-a îmbrăţişat pe designer!"

Automarket a discutat la Frankfurt cu Michael Meyer, directorul de marketing al celor de la Opel. Am aflat cu cât timp înainte vede acesta maşinile înainte de lansare, când se lansează noul Opel Junior şi cum se pun numele maşinilor.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Intern

Opel a lansat Astra Sports Tourer şi Corsa facelift în România

Opel a organizat ieri lansarea în România a lui Astra Sports Tourer şi a lui Corsa facelift. Ambele modele sunt disponibile pentru comandă, iar livrările vor începe din ianuarie.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | PARIS 2010

Opel Astra Sports Tourer - primele imagini şi informaţii

Cea de-a zecea generaţie a compactei de la Opel, Astra J, a primit şi o versiune break, intitulată Sports Tourer. Modelul va fi urmat în curând de o versiune coupe, aşteptată să debuteze în următoarele luni.
Marti, 09 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Opel pregateste noua generatie Astra break

Opel se pregateste sa ofere publicului primul derivat de caroserie al noului Astra. Este vorba despre optiunea break, botezata SportsTourer, ca si in cazul lui Insignia.

Tag-uri similare

Opel Insignia Sports Tourer, Opel Astra ST, Opel Astra SportsTourer, Opel Astra break, noul Opel Astra break, Opel Insignia break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru