FOTO EXCLUSIV*: Opel pregateste noua generatie Astra break

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.03.2010
Opel se pregateste sa ofere publicului primul derivat de caroserie al noului Astra. Este vorba despre optiunea break, botezata SportsTourer, ca si in cazul lui Insignia.

Opel continua evolutia fireasca a modelului Astra cu o noua varianta, gata sa iasa pe portile uzinelor germane in lunile urmatoare. O dovedesc cele mai recente fotografii spion furnizate de CarPix, care au reusit sa surprinda viitoarea varianta break bazata pe hatchback-ul compact.

Botezat SportsTourer ca in cazul fratelui mai mare Insignia, break-ul a fost surprins in timpul unor teste de iarna cu un camuflaj timid, care lasa sa se intrevada liniile caroseriei.

Spre deosebire de fratele mai mare din segmentul mediu, Astra SportsTourer nu mai adopta deschiderea portbagajului cu tot cu blocurile optice spate. De aceasta data nemtii au ales o fractionare a blocurilor optice in momentul ridicarii hayonului, asadar o abordare mult mai conventionala.

Viitorul break va prelua acelasi interior si aceeasi gama de motorizari, principalele diferente urmand sa fie facute de capacitatea portbagajului si de modalitatea de incarcare.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

via | CarPix

Comentarii (5)

  • Adelin Munteanu
    """*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa""

    Stimate domn redactor, daca am si eu o publicatie, un blog si folosesc pozele dumneavoastra, aveti ceva impotriva?
    13 0
  • andrei
    Allez Renault_Dacia
    Alta caruta nemteasca care merge pe ulei.
    1 16
  • you_hooo
    rafinatule
    bine ca tii tu cu renault-ul; intrebare: de ce nu-si iau romanii sh-uri d-astea rafinate d-ale tale? cumva nu sunt bune, au pret mare la piese, cu toate ca au un pret derizoriu...?! e uite opel-ul asta sau vw sau audi, care merg pe ulei, sunt marci peste ce zici tu... a, pardon carutze... au revoir!
    6 0
  • dacia
    YOU HOOOO....MAI MAI iar te iei de Renault si Dacia..rusinica rusinica...cand o sa ajunga carutele astea nemtesti la calitatea MEGAN-ului, LAGUNA sau macar DACIA LOGAN MCV...mai este mult si bine...o
    hai hai dacia
    0 7
  • like ceapa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru