Opel Astra SportsTourer

Marti, 14 Decembrie 2010 | Intern

OFICIAL: Opel Astra Sports Tourer, în România de la 16.450 euro

Cea de-a doua versiune de caroserie a noului Astra J, aşteptată să se vândă în 125.000 de exemplare, a debutat în România cu un preţ de 16.450 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 04 August 2010 | Concepte

Premierele Opel de la Paris: conceptul viitorului Astra GTC

Opel va expune la Paris, pe lângă noua gamă ecoFlex, un Ampera îmbunătăţit şi Astra Sports Coupe, un concept complet nou. Botezat GTC Paris, acesta anticipează viitorul Astra coupe.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | PARIS 2010

Opel Astra Sports Tourer - primele imagini şi informaţii

Cea de-a zecea generaţie a compactei de la Opel, Astra J, a primit şi o versiune break, intitulată Sports Tourer. Modelul va fi urmat în curând de o versiune coupe, aşteptată să debuteze în următoarele luni.
Joi, 20 Mai 2010 | Video

VIDEO: Viitorul Opel Astra break, spionat în timpul testelor

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la Paris, apar tot mai multe imagini şi filme spion cu noul Opel Astra break, varianta de caroserie ce ar urma să se numească tot Sports Tourer, asemeni Insigniei.
Marti, 09 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Opel pregateste noua generatie Astra break

Opel se pregateste sa ofere publicului primul derivat de caroserie al noului Astra. Este vorba despre optiunea break, botezata SportsTourer, ca si in cazul lui Insignia.

Tag-uri similare

Opel Insignia Sports Tourer, Opel Astra ST, Opel Astra SportsTourer, Opel Astra break, noul Opel Astra break, Opel Insignia break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru