Opel Insignia Sports Tourer

Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini și detalii despre Opel Insignia facelift: modificări minore de design

Opel a publicat primele imagini și informații despre Insignia facelift, care primește modificări subtile de design. Detaliile despre motorizări vor fi anunțate în ianuarie.
Joi, 23 Martie 2017 | Intern

Opel Insignia revine cu prețuri agresive în segmentul dominat de VW Passat: start de la 20.400 de euro

Opel își dorește să detroneze actualul lider al segmentului mediu de volum. Arma creată împotriva lui Passat se numește Insignia Grand Sport și are un preț de pornire de 20.400 de euro în România.
Luni, 06 Februarie 2017 | Modele noi

Opel nu renunță la mașinile de familie: primele imagini cu noul Insignia Sports Tourer

Opel va dezvălui la Salonul Auto de la Geneva primul derivat de caroserie al noii generații Insignia: este vorba despre break-ul Insignia Sports Tourer.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Modele noi

Opel se pregătește de cel mai aglomerat an din istoria sa: 2017 ne va aduce șapte modele noi, printre care Insignia și două SUV-uri

Opel are planuri mari pentru 2017. Constructorul german pregătește o nouă generație a modelului Insignia, încă un SUV mic și un altul compact, rival al lui Nissan Qashqai.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Insignia facelift - imagini şi informaţii oficiale

Opel i-a aplicat lui Insignia un facelift serios, care implică atât modificări estetice, cât şi îmbunătăţiri tehnice. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Modele noi

Opel introduce cutie automată pentru Insignia OPC

Variantele sedan şi Sports Tourer ale actualului Insignia OPC, primesc din partea Opel şi o cutie automată, care afectează însă discret performanţele de acceleraţie şi consum.
Sambata, 27 Noiembrie 2010 | General

Poliţia germană a achiziţionat 800 de exemplare Opel Insignia

Poliţia germană a comandat o flotă de 800 de exemplare Opel Insignia Sports Tourer. Primele 100 de unităţi vor intra în slujba cetăţenilor încă de anul acesta.
Marti, 09 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Opel pregateste noua generatie Astra break

Opel se pregateste sa ofere publicului primul derivat de caroserie al noului Astra. Este vorba despre optiunea break, botezata SportsTourer, ca si in cazul lui Insignia.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Tuning

Steinmetz a creat cel mai rapid Opel de strada din lume

Tunerii de la Steinmetz si Klasen Motors au dezvoltat un pachet complet de modificari pentru Opel Insignia Sports Tourer OPC, care a devenit cel mai rapid Opel de productie cu drept de circulatie din lume.

Tag-uri similare

Opel, tuning, Insignia, Opel Insignia, OPC, Opel Insignia OPC, Opel Insignia Sports Tourer, Opel Astra ST, Opel Astra SportsTourer, Steinmetz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru