Opel introduce cutie automată pentru Insignia OPC

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.12.2010
Variantele sedan şi Sports Tourer ale actualului Insignia OPC, primesc din partea Opel şi o cutie automată, care afectează însă discret performanţele de acceleraţie şi consum.

Esential

6.3 secunde îi sunt necesare modelului Opel Insignia OPC sedan cu cutie automată pentru a atinge 100 de km/h.
10.7 litri la 100 de km este consumul mediu al sedanului Insignia OPC echipat cu transmisie automată.

Opel caută să ofere şi o alternativă mai confortabilă pentru cei care privesc cu interes spre produsele sale de performanţă, semnate de OPC. Constructorul german propune o cutie automată, cu şase rapoarte, pentru ambele variante de caroserie ale actualului Insignia OPC.

Break-ul şi sedanul primesc astfel o transmisie automată clasică, cu convertor de cuplu, capabilă să managerieze cei 325 de cai putere oferiţi de propulsorul V6 de 2.8 litri. Cutia automată influenţează uşor negativ performanţele modelului, în materie de acceleraţie şi consum.

Sprintul berlinei de la 0 la 100 de km/h se realizează cu 0.3 secunde mai lent, adică în 6.3 secunde. Acelaşi efect şi pentru varianta break, care accelerează până la 100 de km/h în 6.6 secunde. Ambele modele îşi păstrează însă viteza maximă, limitată electronic, de 250 de km/h.

Consumul variantelor sedan şi break se va opri şi el la 10.7, respectiv 11 litri/100 de kilometri, în timp ce emisiile vor înregistra valori de 251, respectiv 259 de g/km.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • acceleratie
    Eu nu inteleg cum nu sunt astia in stare sa seteze o cutie automata sa accelereze mai repede decat o manuala (ma gandesc ca pana acum au avut manuala si nu dual-clutch)! Explicati-mi si mie, va rog.
    7 3
  • blabla
    In sfarsit
    Era si cazul sa monteze o cutie automata pe modelele OPC. Sper sa o faca si la viitoarea Astra OPC. Daca nu era cu convertor de cuplu era si mai bine :)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru