Poliţia germană a achiziţionat 800 de exemplare Opel Insignia

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.11.2010
Poliţia germană a comandat o flotă de 800 de exemplare Opel Insignia Sports Tourer. Primele 100 de unităţi vor intra în slujba cetăţenilor încă de anul acesta.

800 de exemplare Opel Insignia Sports Tourer au fost comandate de Poliţia landului german Hesse, iar 100 dintre acestea vor îmbrăca "uniforma legii" până la finele anului acesta. Modelele comandate de oamenii legii din Germania vor dispune de toate echipamentele specifice unei maşini de poliţie. Acestea vor fi dotate cu lumini de tip LED pentru avertizare şi de un portbagaj special în interiorul căruia poate fi instalată o cuşcă pentru transportul câinilor special antrenaţi.

Poliţia landului Hesse nu a făcut public preţul de achiziţie al celor 800 de unităţi Insignia Sports Tourer. De asemenea, oficialii germanilor nu au vrut să ofere informaţii cu privire la performanţele propulsoarelor cu care vor fi dotate viitoarele maşini ale legii.

Via | Carscoop

Comentarii (9)

  • Buldozer
    Bravo opel!
    Vad ca masinile facute de opel sunt foarte apreciate ca masini de politie! In anglia Modelul astra, iar acum in Germania cu Insignia Bravo lor!
    17 2
  • @ Buldozer
    Masinile Opel Insignia au fost cumparate de landul german Hesse, in interiorul sau aflandu-se principalele uzine Opel din Germania ( ex. uzina de la Rüsselsheim ) . Daca ne referim la landul Saxonia Inferioara ( detine 20 % din actiunile VW Group ), masinile VW Passat detin monopolul . In landul Bavaria (pe teritoriul sau isi au sediul atat BMW cat si Audi ), BMW si Audi isi impart impreuna masinile de politie iar in landul Baden-Württemberg, politia foloseste in principal masini Mercedes . Per total daca ne raportam la cele 16 landuri germane, majoritatea masinilor de politie poarta emblema VW .
    16 2
  • ha ha ha
    Cata spaga o fi luat ?
    7 14
  • loganul de 70 mii eur
    oricum nu cred ca depasesc loganurile de 70 mii de euro...loganul romanesc de 70 mii euro este legenda printre masinile de politie .. :)))
    37 1
  • Se vede ca nu sunteti bine informati,Loganurile intr-adevar costau 70.000 de mii de euro,dar presa nu a specificat ca faceau parte dintr-o editie speciala cu motoare W12 de 600 CP. :p
    33 5
  • animalutul20
    hehehehe
    @BKM

    si marmota invelea cicolata iar golanul zbura spre luna cu cei 600CP......

    s-a luat o spaga de cel putin 40000/bucata, cu tot cu "sperdotarile"de pe golan....
    0 1
  • ma
    buna cine stie o adresa de politie din germania
    0 1
  • LA noi ca la nimeni
    Politia de frontiera are masini bune am vazut
    Logan de 70000 de euro e o porcarie ....cu banii astia cumpar numai mercedes e klasse sau audi a6...50000 de euro costa astea full option la care daca mai adaugi echiparile speciale pentru politie ...mai cred ca fac 70000....dar loganurile noastre abia daca ajung la 25-30 de mii cu indulgenta ....sa luat spaga pentru masinile de politie la noi....
    1 0
  • In plus
    Cum e in Germania si cum e la noi ;)
    Am fost in germania la parinti si vreau sa va spun ca masinile de politie arata impecabil....chiar daca unele sunt modele mai vechi....la noi cu toate ca is logan-uri au rugina....capace lipsa la roti...cred ca umbla si fara revizie[exagerez] :P Mai pot spune ca am vazut la ei si masini de Politie Porsche Panamera....cat despre cum arata...Impun RESPECT ceea ce la noi nu este
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru