OFICIAL: Opel Astra Sports Tourer, în România de la 16.450 euro

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.12.2010
Cea de-a doua versiune de caroserie a noului Astra J, aşteptată să se vândă în 125.000 de exemplare, a debutat în România cu un preţ de 16.450 de euro cu TVA inclus.

Opel a anunţat astăzi preţurile noului Astra Sports Tourer. Creatorii primului automobil break din Germania cer 16.450 de euro pentru versiunea entry-level a lui Astra Sports Tourer pe piaţa din România. Versiunea respectivă este echipată cu un motor 1.4 Ecotec de 100 CP şi reprezintă nivelul de echipare Essentia. Nivelul de echipare Enjoy costă 16.830 de euro pentru aceeaşi motorizare.

Cea mai ieftină motorizare turbo din gamă este reprezentată de unitatea de 1.4 litri, care oferă 120 CP şi 200 Nm la un preţ de pornire de 17.860 de euro cu TVA inclus. Cea mai ieftină versiune diesel a lui Astra Sports Tourer porneşte de la 19.350 de euro cu TVA inclus şi are 110 CP, care sunt puşi pe şosea prin intermediul unei transmisii manuale cu şase rapoarte – oferite în standard. Ulterior, cei de la Opel vor introduce şi oversiune ecoflex, care va fi echipată cu un motor diesel de 1.3 litri de 95 CP şi promite emisii de CO2 scăzute şi un consum de carburant extrem de redus.

Cel mai scump Opel Astra Sports Tourer este echipat cu un motor 2.0 CDTI de 160 CP şi beneficiază de aportul unei tranmisii automate cu şase trepte. Versiunea respectivă este oferite în trei niveluri de echipare (deja cunoscute pentru fanii Opel) – Enjoy, Cosmo şi Sport.

Primul dintre acestea costă 22.390 de euro cu TVA inclus, în timp ce nivelul de echipare Sport are un preţ de plecare de 24.070 de euro cu TVA inclus. Versiunea testată de Automarket în cadrul lansării internaţionale din Istanbul are un preţ de 24.230 şi este în nivelul de echipare Cosmo.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FIŞA TEHNICĂ ŞI LISTA DE PREŢURI A LUI OPEL ASTRA SPORTS TOURER

PENTRU A CITI TESTUL AUTOMARKET CU OPEL ASTRA SPORTS TOURER, CLICK AICI

Via | Opel

Comentarii (2)

  • Asta ASTRA
    Ce cianuri are blonda-n buze...! Buzele de sus..
    3 2
  • GTS-MAN
    ORIGINAL
    arata intr-un mare fel...frumoasa linia break-urilor opel incepand cu insignia ...am vazut cateva prin trafic(insignia st) si arata impunator ,aduce cumva cu audi q 7...si astra st pare o masina la fel de reusita...nu prea vad sa aiba mari probleme in segment din partea concurentei momentan.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru