Lansare Opel

Joi, 05 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel pregătește lansarea a trei SUV-uri noi în următorii patru ani

Gama de SUV-uri de la Opel va primi trei membri în următorii patru ani. Acestea vor completa gama de SUV-uri și crossovere a producătorului german împreună cu Mokka.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noua generație Opel Astra a debutat la Frankfurt. Prețuri în România: de la 15.600 de euro

În ziua prezentării noii generații a lui Astra la Salonul Auto de la Frankfurt, importatorul Opel a anunțat prețul de pornire a compactei pe piața din România.
Marti, 23 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Mokka primește un motor 1.6 CDTI de 110 CP și alte noutăți

Opel va aduce câteva noutăți în gama Mokka. Printre acestea se numără o nouă versiune de putere a motorizării 1.6 diesel, disponibilitatea sistemului OnStar în lista de opționale și culori noi.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Modele noi

Opel Adam Rocks S: 150 CP pentru crossoverul german de clasă mini

Opel a anunţat o nouă versiune a lui Adam Rocks, echipată cu un motor de 150 CP. Aceasta preia partea mecanică de la Adam S şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.5 secunde.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Preţuri Opel Corsa OPC în România: 19.300 de euro pentru cea mai performantă versiune a modelului german

Odată cu prezentarea de la Salonul Auto de la Geneva, Opel a anunţat preţurile pentru piaţa din România a lui Corsa OPC. Cea mai performantă variantă a noii generaţii Corsa pleacă de la 19.340 de euro cu TVA inclus.
Joi, 11 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Opel lansează la Paris un nou motor pentru Insignia şi Zafira: 2.0 CDTI de 170 CP

Opel a anunţat lansarea unei noi motorizări diesel în cadrul standului său de la Salonul Auto de la Paris. Unitatea 2.0 CDTI de 170 CP va fi oferită în gamele Insignia şi Zafira Tourer.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Agila va primi un înlocuitor - primul teaser al viitorului MPV de oraş

Nemţii de la Opel vor lansa un model de oraş mai mic decât Corsa şi Adam. Pe piaţa din Regatul Unit, se va numi Viva, dar restul Europei îl va cunoaşte sub alt nume, care va fi anunţat mâine. Indiferent de denumire, el este bazat pe platforma viitorului Chevrolet Spark.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Intern

Opel a lansat Astra Sports Tourer şi Corsa facelift în România

Opel a organizat ieri lansarea în România a lui Astra Sports Tourer şi a lui Corsa facelift. Ambele modele sunt disponibile pentru comandă, iar livrările vor începe din ianuarie.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Intern

OFICIAL: Opel Astra Sports Tourer, în România de la 16.450 euro

Cea de-a doua versiune de caroserie a noului Astra J, aşteptată să se vândă în 125.000 de exemplare, a debutat în România cu un preţ de 16.450 de euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Opel, modele noi Opel, Astra, Opel Astra, vanzari Opel, preturi Opel, lansare Opel, Astra Sports Tourer, Opel Astra SportsTourer, pret Opel Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru