Opel Mokka primește un motor 1.6 CDTI de 110 CP și alte noutăți

de Sebastian Toma
Marti, 23.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel va aduce câteva noutăți în gama Mokka. Printre acestea se numără o nouă versiune de putere a motorizării 1.6 diesel, disponibilitatea sistemului OnStar în lista de opționale și culori noi.

Opel Mokka, SUV-ul de clasă mică al mărcii germane, primește o actualizare subtilă în această vară. Nemții au introdus o nouă motorizare diesel entry-level, un 1.6 CDTI de 110 CP, iar lista de dotări opționale și culori are noi elemente. Varianta de 110 CP a lui Opel Mokka 1.6 CDTI are nevoie de 12.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h și are un consum mixt situat între 4.1 și 4.3 litri la sută. Cuplul maxim al acestei variante de motorizare este de 300 Nm, superior celui asigurat de motorizările echivalente ale rivalilor.

Sistemul OnStar de la General Motors este disponibil acum și în gama Opel Mokka. Unitatea asigură o multitudine de funcții, de la apelarea automată a serviciilor de urgență în caz de accident până la hotspot Wi-Fi. Treptat, sistemul OnStar de la GM va fi introdus în toată gama Opel ca dotare opțională.

Urmareste Automarket
La nivel estetic, Opel Mokka poate fi comandat cu două noi nuanțe de culoare: Abalone White și True Blue metallic.
Opțional, nemții oferă posibilitatea comandării a ceea ce ei numesc "Black Roof Edition", o variantă care îi aduce lui Mokka un plafon negru lucios și capace ale oglinzilor laterale vopsite în aceeași nuanță. SUV-ul de clasă mică de la Opel este așteptat să primească un facelift în viitorul apropiat, dar noutățile anunțate în acest material au fost introduse în gamă până la lansarea restilizării.

Via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru