Masini noi Opel

Joi, 05 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel pregătește lansarea a trei SUV-uri noi în următorii patru ani

Gama de SUV-uri de la Opel va primi trei membri în următorii patru ani. Acestea vor completa gama de SUV-uri și crossovere a producătorului german împreună cu Mokka.
Miercuri, 19 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Opel Karl ecoFLEX: motor de 75 CP și consum de 4.1 litri la sută

Opel a anunțat specificațiile variantei ecoFLEX a lui Karl, modelul de oraș care îl înlocuiește pe Agila. Versiunea ecologică a modelului german anunță un consum mixt de 4.1 litri la sută și emisii CO2 de 94 de grame pe kilometru.
Vineri, 10 Iulie 2015 | General

Opel Kadett B, strămoșul lui Astra, aniversează 50 de ani de la debut

Kadett B, succesorul postbelic al modelului compact de la Opel și strămoșul lui Astra, aniversează 50 de ani de la debutul pe piață.
Marti, 23 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Mokka primește un motor 1.6 CDTI de 110 CP și alte noutăți

Opel va aduce câteva noutăți în gama Mokka. Printre acestea se numără o nouă versiune de putere a motorizării 1.6 diesel, disponibilitatea sistemului OnStar în lista de opționale și culori noi.
Vineri, 19 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Astra 1.4 Turbo: 150 CP și consum mixt de 4.9 litri la sută

Opel a anunțat primele specificații ale noii motorizări 1.4 Turbo din gama Astra K. Propulsorul alimentat cu benzină este oferit în două variante de putere și are un consum mixt de 4.9 litri la sută.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Opel a lansat a treia generaţie a transmisiei automatizate Easytronic în gama Adam

Opel Adam va fi oferit şi într-o variantă cu transmisie robotizată, pentru prima dată de la debutul pe piaţă al modelului. Varianta va fi echipată cu noua generaţie a transmisiei Easytronic.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra va avea faruri cu matrice de LED-uri în echiparea opţională

Opel a prezentat o imagine oficială a blocurilor optice cu matrice de LED-uri care vor echipa următoarea generaţie Astra. Acestea vor funcţiona în compania unui asistent de fază lungă.
Miercuri, 06 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra primeşte o nouă generaţie: primele imagini ale noului model

Opel a confirmat oficial debutul noii generaţii Astra la Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an. Odată cu anunţul, nemţii au prezentat primele imagini ale prototipului lui Astra K.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Industrie

Şeful Opel: "Vom fi profitabili în 2016"

Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel, a anunţat că marca germană va reveni la profit în 2016. Afirmaţia este bazată pe rezultatele peste aşteptări întâlnite de marcă în ultima perioadă.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Industrie

Şeful GM: "Sunt încântat de progresul mărcii Opel"

Mary Barra, noul CEO al General Motors, a vizitat sediul Opel din Germania în prima sa călătorie oficială în postura de şef al corporaţiei americane, unde s-a declarat încântată de progresul mărcii din Russelsheim.
Marti, 25 Iunie 2013 | Intern

Preţuri Opel Cascada în România: start de la 22.820 euro

Opel a anunţat preţurile noii sale decapotabile pe piaţa din România. Vorbim despre Cascada, un cabriolet care pleacă de la 22.820 euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Opel, modele noi Opel, noutati Opel, preturi Opel, motoare Opel, Opel Cascada, masini noi Opel, Cascada, versiuni Opel, motorizari Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru