Cascada

Luni, 16 Iulie 2018 | Industrie

Dieselgate și la Opel? Autoritatea KBA a început audierile: 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar avea emisii de 10 ori peste limita legală

Autoritățile germane au început o investigație oficială după ce au descoperit “dovezi solide” că trei modele de la Opel ar fi depășit limitele în cazul emisiilor diesel. Un număr de 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar fi afectate în acest caz.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Modele noi

Buick Cascada - varianta americană a decapotabilei Opel a debutat oficial

General Motors va comercializa modelul decapotabil Cascada și pe piața nord-americană, dar sub marca Buick. Modelul decapotabil va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 25 Iunie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Mi-aş dori să le văd pe Adam şi Cascada în showroom-urile din SUA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că ar dori să vândă modelele Adam şi Cascada şi pe piaţa din SUA, în cadrul reprezentanţelor Buick.
Marti, 25 Iunie 2013 | Intern

Preţuri Opel Cascada în România: start de la 22.820 euro

Opel a anunţat preţurile noii sale decapotabile pe piaţa din România. Vorbim despre Cascada, un cabriolet care pleacă de la 22.820 euro cu TVA inclus.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Opel Cascada, cabrioletul care îl înlocuieşte pe Astra Cabrio (update foto)

Opel a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Cascada în versiunea de serie. Decapotabila germană debutează la Salonul de la Geneva.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel plănuieşte să atragă clienţi de la mărcile premium cu noul Cascada

Reprezentanţii Opel spun că noul Cascada are şanse să fure din clienţii decapotabilelor premium de clasă medie datorită preţului său redus în raport cu acestea.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Opel Cascada ar putea fi comercializat şi pe piaţa din SUA

Dan Akerson,CEO-ul General Motors, este interesat de comercializarea lui Opel Cascada pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Modelul ar putea fi comercializat sub sigla Buick.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru