Opel Cascada

Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Modele noi

Opel va lansa 8 modele noi și actualizări până în 2020: Adam, Cascada și Karl vor fi eliminate din gamă

Opel va lansa 8 modele noi și actualizări până la sfârșitul anului 2020, în timp ce Adam, Cascada și Karl vor fi eliminate din gamă la finalul anului viitor.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Opel condimentează singura sa decapotabila: Cascada Supreme este o ediție specială cu personalitate

Opel aduce la Salonul Auto de la Paris o ediție specială a modelului Cascada. Ea se numește Supreme și vine cu mai multe elemente de personalizare estetică.
Joi, 11 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Cascada primește un nou motor diesel: 2.0 litri, 170 de cai putere

Opel a anunțat introducerea unui nou motor în gama decapotabilei Cascada. Modelul german va face uz de propulsorul diesel de 2.0 litri, capabil să dezvolte 170 de cai putere.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Modele noi

Buick Cascada - varianta americană a decapotabilei Opel a debutat oficial

General Motors va comercializa modelul decapotabil Cascada și pe piața nord-americană, dar sub marca Buick. Modelul decapotabil va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 08 August 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Cascada primeşte un motor de 200 de cai putere la Frankfurt

Opel va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt o nouă versiune a modelului Cascada. Este vorba despre un motor SIDI de 1.6 litri şi 200 de cai putere.
Marti, 25 Iunie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Mi-aş dori să le văd pe Adam şi Cascada în showroom-urile din SUA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că ar dori să vândă modelele Adam şi Cascada şi pe piaţa din SUA, în cadrul reprezentanţelor Buick.
Marti, 25 Iunie 2013 | Intern

Preţuri Opel Cascada în România: start de la 22.820 euro

Opel a anunţat preţurile noii sale decapotabile pe piaţa din România. Vorbim despre Cascada, un cabriolet care pleacă de la 22.820 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 20 Martie 2013 | Industrie

Opel: "Următoarea generaţie Mokka va fi produsă în Europa"

Unul dintre oficialii Opel care fac parte din Consiliul de Administraţie a companiei germane a anunţat că următoarea generaţie a crossover-ului Mokka îşi va muta producţia din Coreea de Sud în Europa.
Marti, 12 Martie 2013 | Interviu

Interviu cu Andrew Dyson, designerul lui Opel Cascada: ”Avem avantajul preţului în faţa lui Audi A5 Cabrio”

Automarket a profitat de vizita la standul Opel pentru a sta de vorbă cu Andrew Dyson. Britanicul este designerul modelului vedetă de la standul german: Opel Cascada.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA 2013: Atmosferă relaxată la standul Opel

Standul Opel a fost unul în care s-a simțit prezența unui furnicar de jurnaliști. Au avut și ce vedea, Opel înșirând pe o scenă simplă trei actori importanți pentru scenariul pe care germanii l-au scris pentru următorii ani.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Opel Cascada a pozat topless la standul german

Opel a venit la Salonul Auto de la Geneva cu noul Cascada, un model ce își propune să reînvie tradiția unei decapotabile de succes.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Opel Cascada, cabrioletul care îl înlocuieşte pe Astra Cabrio (update foto)

Opel a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Cascada în versiunea de serie. Decapotabila germană debutează la Salonul de la Geneva.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

AVANPREMIERĂ GENEVA 2013: Atmosfera salonului și ultimele pregătiri la standul Dacia

Automarket a fost prezent astăzi în halele Salonului Auto de la Geneva, unde a luat pulsul ultimlor pregătiri. Am trecut pe la standul Dacia, Opel, Renault, Nissan, Hyundai și chiar Lamborghini.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel plănuieşte să atragă clienţi de la mărcile premium cu noul Cascada

Reprezentanţii Opel spun că noul Cascada are şanse să fure din clienţii decapotabilelor premium de clasă medie datorită preţului său redus în raport cu acestea.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Opel Cascada ar putea fi comercializat şi pe piaţa din SUA

Dan Akerson,CEO-ul General Motors, este interesat de comercializarea lui Opel Cascada pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Modelul ar putea fi comercializat sub sigla Buick.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Modele noi

Opel Cascada va fi primul model echipat cu motorul 1.6 SIDI de 200 CP

Opel va introduce începând cu anul viitor o nouă generaţie de motoare SIDi Ecotec. Unitatea de 1.6 litri turbo îşi va face debutul pe decapotabila Opel Cascada.
Luni, 10 Septembrie 2012 | Industrie

GM nu va renunţa la Opel: "Avem un plan de revigorare pe 10 ani - Drive Opel 2022"

Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, directorul financiar al mărcii Opel anunţă că, în ciuda discuţiilor din presă, General Motors nu va renunţa la marca germană. "Avem un plan clar stabilit pe următorii 10 ani", spune Michael Lohlscheller
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Modele noi

Opel Cascada - primele imagini ale viitorului Astra decapotabil

Opel Astra va avea şi o variantă decapotabilă. Ea se va numi Cascada şi va fi un model de sine stătător, poziţionat între Astra şi Insignia. Prima imagine anunţă debutul programat în 2013 la Geneva.

Tag-uri similare

Opel, General Motors, Opel Adam, Opel Mokka, Opel Cascada, Opel Astra Cabrio, Opel Astra decapotabil, Opel Astra cabrio foto, Opel Astra decapotabil foto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru