Opel Adam

Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Opel recheamă 210.000 de unități Corsa și Adam în Europa: o defecțiune la sonda lambda poate conduce la creșterea emisiilor

Opel va rechema în service circa 210.000 de unități Corsa și Adam în Europa după ce a descoperit că sonda lambda poate avea o defecțiune care să conducă la creșterea emisiilor de oxid de azot.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Modele noi

Opel va lansa 8 modele noi și actualizări până în 2020: Adam, Cascada și Karl vor fi eliminate din gamă

Opel va lansa 8 modele noi și actualizări până la sfârșitul anului 2020, în timp ce Adam, Cascada și Karl vor fi eliminate din gamă la finalul anului viitor.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Opel a lansat a treia generaţie a transmisiei automatizate Easytronic în gama Adam

Opel Adam va fi oferit şi într-o variantă cu transmisie robotizată, pentru prima dată de la debutul pe piaţă al modelului. Varianta va fi echipată cu noua generaţie a transmisiei Easytronic.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam primeşte transmisia automată Easytronic

Opel vine în întâmpinarea clienţilor care îşi doreau o transmisie automată pentru Adam şi echipează motorizarea pe benzină de 1.4 litri cu o cutie Easytronic 3.0.
Sambata, 27 Septembrie 2014 | General

Rechemare în service pentru Opel Adam și Opel Corsa: probleme cu o componentă a sistemului de direcție

Opel a emis o rechemare în service pentru modelele Opel Adam și Opel Corsa livrate după luna mai 2014. 8.000 de unități sunt afectate pe plan mondial.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Agila va primi un înlocuitor - primul teaser al viitorului MPV de oraş

Nemţii de la Opel vor lansa un model de oraş mai mic decât Corsa şi Adam. Pe piaţa din Regatul Unit, se va numi Viva, dar restul Europei îl va cunoaşte sub alt nume, care va fi anunţat mâine. Indiferent de denumire, el este bazat pe platforma viitorului Chevrolet Spark.
Joi, 21 August 2014 | Industrie

Opel Adam a trecut de 100.000 de comenzi. Opel: "Acest tip de maşină a lipsit de pe piaţă"

100.000 de comenzi într-un an şi jumătate de carieră de piaţă. Aceasta este zestrea cu care Opel Adam începe atacul nişat al segmentului mini prin noile versiuni Adam Rocks şi Adam S.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Şeful Opel: "Adam va deveni o familie de modele"

Opel Adam ar putea da naştere unei familii de modele similară cu cea născută pe baza lui 500 în gama Fiat. Printre posibilităţi se numără şi o versiune coupe a lui Mokka al cărei design să fie inspirat de la Adam.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

GM a prezentat noua familie de motoare ECOTEC

Americanii de la GM au prezentat primii trei membri ai noii familii de motoare Ecotec. Aceasta va avea 11 membri, care vor ajunge sub capota a 27 de modele diferite până în 2017.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Opel Adam S: 1.4 Turbo de 150 CP pentru cea mai puternică versiune a citadinei

Opel a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale versiunii de pre-serie a lui Adam S, pe care o va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Aceasta are un motor 1.4 Turbo de 150 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Opel Adam Rocks: imagini oficiale ale versiunii de serie a crossoverului decapotabil al nemţilor

Opel a prezentat primele imagini oficiale ale lui Adam Rocks în versiunea de serie. Modelul este un crossover decapotabil bazat pe Adam şi debutează la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 17 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Opel Adam primeşte noul motor 1.0 SIDI cu două versiuni de putere: 90 şi 115 cai

Opel a dezvăluit cele două versiuni de putere ale noului motor cu trei cilindri anunţat pentru Adam. Mezinul va beneficia de 90 şi 115 cai putere.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Economic

Opel îşi măreşte cota de piaţă în Europa cu ajutorul lui Adam

Începutul noului an aduce primele bilanţuri pentru 2013. Cei de la GM se declară mulţumiţi după ce Opel şi-a mărit cota de piaţă în Europa, ajutat de modelul Adam.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Modele noi

Opel Adam by Bryan Adams - ediţie specială limitată la doar 10 unităţi

Opel şi Bryan Adams lansează o ediţie specială a modelului Adam. Maşina vine cu o nuanţă unică de caroserie şi o producţie limitată la numai 10 exemplare.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Opel ar putea lansa un model mai mic decât Adam şi Corsa

Unele surse din cadrul Opel susţin că nemţii pregătesc un model mai mic decât Adam şi Corsa, titrează Auto Motor und Sport. Lansarea sa ar putea avea loc în 2016.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Opel Adam Valentino Rossi: versiune personalizată după gusturile pilotului italian

Legenda Moto GP Valentino Rossi şi-a dat numele unui Opel Adam personalizat de designerul său favorit. Exemplarul va fi vândut într-o licitaţie în scopuri caritabile.
Joi, 10 Octombrie 2013 | Tehnologie

Opel lansează în 2014 un motor pe benzină 1.0 turbo de 115 CP

1.0 Ecoboost şi celelalte motoare turbo de cilindree redusă vor avea un nou rival interesant începând din 2014. Noul 1.0 DISI Turbo dezvoltat de General Motors îşi va face debutul pe Opel Adam într-o versiune de 115 CP.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Modele noi

Opel va lansa un SUV bazat pe Adam în 2014

Opel lucrează în prezent la o variantă SUV a actualului Adam. Modelul ar urma să adopte o gardă la sol ceva mai mare, protecţii pentru caroserie şi un nume nou.

Tag-uri similare

Opel, Opel Adam, Opel junior, Adam Opel, Opel Junior Adam
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru