Opel Adam

Joi, 29 Noiembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII NOIEMBRIE: 12 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

La finalul fiecărei luni trecem în revistă cele mai importate teste pe care le-am efectuat. În noiembrie 2012 am avut parte de noutăţi importante pentru piaţa auto de la noi, fiind luna în care am luat pentru prima dată contact cu noile Dacia Logan şi Sandero.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | General

Adam Caps Lock Design Typography, sansa ta de a-ţi demonstra creativitatea

Automarket, Opel şi Bumbac100.ro lansează un concurs de design numit "Adam Caps Lock Design Typography", unde participanţii vor propune un model de personalizare a unui tricou.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Motorsport

Opel revine în motorsport cu Adam CUP şi cu Astra OPC CUP

Opel a anunţat astăzi că se va întoarce în spoturile cu motor, prezentând două modele de competiţie: Adam CUP şi Astra OPC Cup. În timp ce Astra OPC va alerga în competiţiile de anduranţă pe circuitele din Germania, Adam va urma un program internaţional în raliuri.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | Modele noi

Opel: "Nu vom mai realiza o versiune electrică a lui Adam"

Opel Adam nu va avea o versiune electrică din cauza costurilor legate de dezvoltarea şi producţia unui model electric. "Nu putem obliga clienţii să plătească atât", spune inginerul-şef al proiectului Adam.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Modele noi

Opel ar putea lansa o versiune cabrio a modelului Adam

Opel vrea să maximizeze impactul noului model Adam în clasa mini şi deja au apărut primele zvonuri despre o variantă cabrio. Viitorul Adam Cabrio ar putea sosi la finalul anului viitor.
Luni, 08 Octombrie 2012 | Interviu

10 întrebări şi răspunsuri despre Opel Adam cu Martin Golka (Marketing Opel)

Automarket a discutat la Salonul de la Paris cu unul dintre oamenii care au asistat la conceperea, dezvoltarea şi apariţia celui mai mic model Opel din istorie: Martin Golka, managerul de marketing Opel pe zona modelelor de segmente inferioare.
Joi, 04 Octombrie 2012 | General

Povestea unei altfel de idei: benzi desenate, muncă şi amintiri care rămân

Ideea unui mare Salon Auto în forma unor benzi desenate este una pe cât de inovativă, pe cât de ciudată într-o ţară în care cultura acestui mod de comunicare există marginal. Ce ne-a făcut, totuşi, să ne reinventăm?
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Sambata, 29 Septembrie 2012 | Opel Adam

Opel Adam, prezentat oficial la Paris în avanpremiera Salonului Auto

Opel Adam a fost prezentat unui număr restrâns de jurnaliști în preziua deschiderii Salonului Auto de la Paris. Automarket a fost acolo și vă prezintă detalii interesante despre cel mai nou și mai mic model al mărcii germane.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Adam, vedeta standului Opel de la Paris

Opel a adus 13 exemplare Adam în standul său de la Salonul Auto de la Paris pentru a demonstra importanţa noului membru al gamei şi posibilităţile sale de personalizare.
Joi, 27 Septembrie 2012 | Opel Adam

PARIS 2012: Aventuri la standul Opel

Mircea și Ciprian au ajuns la standul Opel, unde îi așteptau câteva exemplare Opel Adam "îmbrăcate" și fardate în toate stilurile și culorile posibile.
Joi, 27 Septembrie 2012 | Opel Adam

Episodul 7: L-am găsit pe ADAM!

Căutarea noastră a luat sfârșit la Paris. L-am găsit pe ADAM în centrul capitalei franceze, acolo unde ne aștepta în spiritul imaginii sale: vesel și colorat. Povestea nu se oprește însă aici...
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | Opel Adam

Episodul 6: Un german la Paris

După câteva zile de hoinărit prin munți, cei trei membri ai echipei noastre care au plecat în căutarea lui ADAM au ajuns la Paris. Iar capitala franceză îi trezește sentimente artistice germanului Astra GTC.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris 2012 aduce numeroasre modele noi prezentate în premieră în faţa publicului şi a presei. Am ales zece dintre acestea pentru a vedea ce ne aşteaptă în zilele următoare.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Opel Adam

Episodul 5: Ploi, iubire, vaci mov

Uneori, planurile îți pot fi date peste cap de întâmplări care mai de care mai complicate. Iar ploaia elvețiană este una dintre acestea. Bonus: întâlniri de gradul al paișpelea cu animale colorate și un dialog suavo-tehnologic.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Opel Adam

Episodul 4: Cu capul în nori

Noul membru al echipei de căutare a lui ADAM își face simțită prezența cu adevărat astăzi. Cum? Vedem în episodul de astăzi al aventurilor noastre prin Europa.
Sambata, 22 Septembrie 2012 | Opel Adam

Episodul 3: Mașina vorbește?!

Cei doi membri ai redacției care au plecat în căutarea lui ADAM prin Europa au astăzi parte de o surpriză de proporții. Și mănâncă gulaș.
Sambata, 22 Septembrie 2012 | Opel Adam

Episodul 2: Aventuri prin România

Pentru a ajunge în Europa pentru a-l căuta pe Opel Adam, a trebuit să traversăm România pe axa București-Arad. Un episod despre ploaie, condiții meteo, trafic blocat și cai vorbitori.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Opel Adam

Episodul 1: Ideea

Ce se întâmplă când în redacţia Automarket îi vine o idee lui Mircea? Astăzi începem un serial uşor diferit de ceea ce aţi văzut până acum pe Automarket.
Luni, 10 Septembrie 2012 | Industrie

GM nu va renunţa la Opel: "Avem un plan de revigorare pe 10 ani - Drive Opel 2022"

Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, directorul financiar al mărcii Opel anunţă că, în ciuda discuţiilor din presă, General Motors nu va renunţa la marca germană. "Avem un plan clar stabilit pe următorii 10 ani", spune Michael Lohlscheller

Tag-uri similare

Opel, Opel Adam, Opel junior, Adam Opel, Opel Junior Adam
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru