Opel Adam

Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cinci stele pentru noua Corolla, Mazda6 şi Lexus IS, doar patru stele pentru Opel Adam şi Mitsubishi Space Star

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele unei noi sesiuni de teste. În timp ce Adam şi Space Star au obţinut patru stele de siguranţă, modele precum Mazda6, Corolla şi Lexus IS 300h au obţinut cinci stele.
Miercuri, 28 August 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Adam White Link şi Black Link - două ediţii speciale pentru Frankfurt

Opel a dezvăluit astăzi două versiuni speciale ale modelului Adam, programate să debuteze la Frankfurt. Se numesc White Link şi Black Link şi vin echipate generos, cu o serie de elemente de personalizare.
Marti, 25 Iunie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Mi-aş dori să le văd pe Adam şi Cascada în showroom-urile din SUA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că ar dori să vândă modelele Adam şi Cascada şi pe piaţa din SUA, în cadrul reprezentanţelor Buick.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Tehnologie

Opel Adam integrează asistentul virtual Siri

Sistemul multimedia IntelliLink, disponibil pe Opel Adam, poate integra de acum pachetul Siri Eyes Free, prin care şoferul poate comanda iniţierea apelurilor, programarea unei întâlniri sau citirea mesajelor.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Premii auto

Interiorul auto al anului: Opel, Renault şi Jaguar îşi împart premiile

Opel Adam a fost considerat modelul de serie cu cel mai reuşit interior, în timp ce conceptul Renault Twin'Z şi designerului Ian Callum (Jaguar) au primit celelalte două premii importante la Automotive Interiors Expo 2013 Awards.
Joi, 09 Mai 2013 | Feature

Echipa de vacanţă: o săptămână cu Adam, Clio şi Juke Nismo

Zilele libere de 1 mai şi cele de Paşte s-au unit pentru a crea o minivacanţă de o săptămână. Ne-am bucurat şi am apucat care încotro alături de trei maşini de oraş, dar cu personalităţi diferite: Opel Adam, Renault Clio şi Nissan Juke Nismo.
Miercuri, 13 Martie 2013 | Intern

Preţuri Opel Adam în România: start de la 12.200 euro

Opel a anunţat preţurile noului Adam pe piaţa din România. Modelul lifestyle al nemţilor pleacă de la 12.200 euro cu TVA inclus şi este disponibil pentru comandă.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Opel Adam Rocks e gata de aventură la standul german

Opel are mari ambiții pentru micul Adam. Motiv pentru care și aduce la Geneva un concept botezat Rocks, care își propune să inaugureze un nou segment.
Luni, 04 Martie 2013 | GENEVA 2013

Opel Adam Rocks: am văzut pe viu conceptul din care se va naşte viitorul Adam Cabriolet

Automarket a asistat, cu o zi înainte de deschiderea Salonului de la Geneva, la o prezentare privată a lui Adam Rocks, conceptul pregătit de Opel pentru lansare la evenimentul elveţian.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | Modele noi

Opel Adam îşi asociază imaginea cu Valentino Rossi pentru a se bate cu Fiat 500 în Italia

Opel a anunţat astăzi încheierea unui parteneriat de imagine cu Valentino Rossi, multiplul campion mondial din Moto GP. Sportivul va fi imaginea noului Adam pe piaţa din Italia, acolo unde va trebui să-l înfrunte pe Fiat 500.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Opel Adam Rocks, conceptul unui crossover mini al germanilor, debutează la Geneva

Opel a anunţat astăzi lansarea la Geneva a unui crossover de segment mini. Acesta va veni în versiune concept, este bazat pe modelul Adam şi se numeşte Adam Rocks.
Marti, 05 Februarie 2013 | Modele noi

Opel Adam Cabrio este aşteptat în 2014

O sursă din cadrul mărcii Opel a confirmat lansarea unei versiuni decapotabile a lui Adam în 2014, anunţă englezii de la Autocar. Modelul se va lupta în segmentul lansat de Fiat 500 Cabrio.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Opel Adam R2 debutează la Geneva

Opel va prezenta la Salonul Auto de la Geneva versiunea de competiţie a lui Adam, pregătită pentru categoria R2 a regulamentului FIA.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel Adam a înregistrat deja 20.000 de comenzi

Opel a înregistrat deja peste 20.000 de comenzi pentru noul Adam, la doar o săptămână de la lansarea pe pieţele mari din Europa.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Industrie

Opel AG va fi condus de un fost director de la Volkswagen

Karl-Thomas Neumann, un director executiv din cadrul Volkswagen AG, a fost numit CEO al mărcii Opel. Neumann este inginer şi a fost şi CEO al Continental AG.
Sambata, 12 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel plănuiește versiuni OPC și Cabrio pentru modelul Adam

Abia intrat în producție de serie, Opel Adam va da naștere în viitorul apropiat la două noi versiuni: un cabriolet și o variantă sport OPC.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Industrie

Opel va lansa 23 modele noi şi 13 motoare noi până în 2016

Steve Girsky, preşedintele GM Europe, a dezvăluit planul Drive! 2022, care vizează restructurarea mărcilor Opel şi Vauxhall prin lansarea de modele şi motorizări complet noi.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Cele mai importante maşini care vin în România în prima jumătate a anului 2013

2013 se anunţă un an dificil pentru industria auto, dar asta nu înseamnă că nu vom avea parte de lansări de modele noi importante. Iată la ce să ne aşteptăm în prima parte a anului.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Industrie

Opel Adam a intrat oficial în producţia de serie

Opel a început de astăzi producţia noului Adam în cadrul uzinei sale din Eisenach, Germania. Micul model este singurul din clasa lui produs în Germania.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Interviu

INTERVIU: Niels Loeb, designerul lui Opel Adam: "Adam dă semnalul întineririi mărcii Opel"

Designerul care a coordonat dezvoltarea estetică a noului Opel Adam ne-a răspuns la 10 întrebări indiscrete. Astăzi vă dezvăluim câteva secrete ale celui mai mic model de oraş din gama Opel.

Tag-uri similare

Opel, Opel Adam, Opel junior, Adam Opel, Opel Junior Adam
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru