Opel Adam îşi asociază imaginea cu Valentino Rossi pentru a se bate cu Fiat 500 în Italia

de Bogdan Mirică
Miercuri, 20.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunţat astăzi încheierea unui parteneriat de imagine cu Valentino Rossi, multiplul campion mondial din Moto GP. Sportivul va fi imaginea noului Adam pe piaţa din Italia, acolo unde va trebui să-l înfrunte pe Fiat 500.

Opel a anunţat astăzi iniţierea unui parteneriat de imagine cu Valentino Rossi, multiplul campion mondial din Moto GP. Constructorul german încearcă astfel să îşi apropie un sportiv simbol al Italiei pentru un debut în forţă pe piaţa din Peninsulă cu noul Adam.

Micul model de oraş al nemţilor va fi nevoit să înfrunte o concurenţă extrem de puternică din partea best-seller-ului Fiat 500 şi va avea, aşadar, nevoie de ajutorul unuia dintre cei mai iubiţi sportivi în Italia. Potrivit comunicatului emis astăzi de Opel, Valentino Rossi şi Opel Adam împărtăşesc aceleaşi valori: ”neconvenţional, îndrăzneţ, unic, relaxat, amuzant şi uşor ireverenţios”.

"Am fost pe loc convins de Opel Adam, nu doar datorită designului, accesoriilor şi tehnologiei pe care le încorporează. Cred că potențialul său de individualizare, cu mii de variații, este pur şi simplu fantastic. Nu știu numărul exact al fiecăreia dintre ele, dar cu siguranță sunt mai mult decât suficiente pentru ca toată lumea sa îşi creeze propriul Adam perfect", a declarat Rossi.

Urmareste Automarket
În prezent, Opel Adam oferă peste 61.000 de combinaţii de culori şi motive la nivel exterior şi aproape 82.000 la interior.
Potrivit Opel, este mai mult decât în cazul oricărei maşini din această clasă. Germanii plusează şi cu sistemul InteliLink, capabil să permită conectarea cu toate telefoanele care dispun de sistemele de operare iOS6 şi Android.

via Opel

Comentarii (3)

  • singurele valori pe care le impartasesc valentino si opel adam sunt culoarea galbena a ferrariului sau 458 spider... iar cu banii luati de la nemti isi va putea cumpara inca vreo 7-8 probabil...
    11 5
  • lideri in clasele lor ...nice
    3 3
  • Nu prea vad rostul masinutei mai ales la pretul respectiv, toata lumea care vrea un opel mic de oras se orienteaza spre corsa.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru