Opel Adam a intrat oficial în producţia de serie

de Bogdan Mirică
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a început de astăzi producţia noului Adam în cadrul uzinei sale din Eisenach, Germania. Micul model este singurul din clasa lui produs în Germania.

Ziua de astăzi este una deosebit de importantă pentru Opel, care demarează oficial producţia noului Adam. Micul model de oraş a debutat pe linia de asamblare a uzinei Opel din Eisenach, Germania. Adam devine astfel singurul model din segmentul său produs în Germania.

Fabrica din Eisenach a fost special adaptată pentru acest proces, constructorul german investind aici 190 de milioane de euro. Banii au fost folosiţi pentru a pregăti linia de producţie, pentru instruirea personalului şi pentru calibrarea tehnologiei disponibile.

Esential 16.000 de comenzi a primit Adam în toată Europa până în prezent.
Pentru a putea construi noul Adam, uzina din Eisenach trebuia să dea dovadă de flexibilitate şi adaptabilitate, cerinţele fiind destul de ridicate pentru unul dintre cele mai personalizabile modele din lume, în acest moment. Clienţii pot opta pentru nu mai puţin de 61.000 de variante de personalizare a exteriorului şi pentru alte 81.000 ale interiorului.

Noul Adam a fost expus în premieră mondială anul trecut, cu ocazia Salonului de la Paris.

De atunci şi până în prezent s-a bucurat de o mare recunoaştere din partea publicului, reuşind să adune nu mai puţin de 16.000 de comenzi din toată Europa.

via Opel

Comentarii (2)

  • Cea mai chic mașină.
    2 3
  • Gigel80
    Fiat 500 Rip-off
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru