Opel Adam Cabrio este aşteptat în 2014

de Sebastian Toma
Marti, 05.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O sursă din cadrul mărcii Opel a confirmat lansarea unei versiuni decapotabile a lui Adam în 2014, anunţă englezii de la Autocar. Modelul se va lupta în segmentul lansat de Fiat 500 Cabrio.

Opel Adam va primi o verisune decapotabilă în 2014, anunţă o sursă din cadrul mărcii germane, citată de Autocar. Potrivit publicaţiei britanice, modelul se va lupta cu Citroen DS3 Cabrio şi Fiat 500C, cel din urmă fiind deja bine stabilit în acest segment. Nu este prima decapotabilă a mărcii Opel în acest segment, dar marca germană nu a reuşit să realizeze vânzări suficiente cu decapotabilele sale de dimensiuni mici. Însă, noul Adam Cabriolet ar putea să schimbe acest lucru, graţie posibilităţilor de personalizare disponibile în această gamă.

Aparent, Adam va folosi un sistem de decapotare similar cu cel al modelului Fiat 500C, adică un plafon retractabil din material textil ce se va plia în zona lunetei. Se pare că designul noului model este deja gata şi este opera lui Mark Adams şi a echipei sale. Adams a fost între timp promovat ca şef al birourilor de design Buick şi Cadillac în Statele Unite ale Americii, dar designul modelului Opel Adam Cabrio este deja complet.

Cei de la Opel spun că Adam permite 61.000 de combinaţii posibile pentru exterior şi 82.000 de combinaţii de culori şi materiale pentru interior. În prezent, modelul este oferit alături de motoare pe benzină de 1.2 şi 1.4 litri, care dezvoltă între 70 şi 100 CP.

Pe viitor, nemţii îl vor oferi pe Adam şi în compania unui motor turbo de generaţie nouă, cuplat unei transmisii manuale cu şase trepte.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • GEORGE ALIN PATRATANU
    CAM TARZIU?NU CREEZI? TREBUIA IN 2013!PFF
    1 0
  • inexorabil
    Adams, dragule, tu vei mazgali la Buick ?! Ar insemna sa-i smulgi perfuziile unui muribund......Sa inteleg, dupa logica primara, ca vei umple marca mea de suflet cu "buburuze" si pe deasupra si decapotabile ?! Sper sa-ti pastrezi cumpatul, nu te juca cu un monstru sacru care bate 110 ani de istorie pe frontispiciu......Eu iubesc inovatia, dar ii urasc pe inovatori.
    Poate ma insel eu si tu vei reusi sa redai stralucirea de altadata a "celor trei scuturi" (emblema Buick). In acest caz, hai sa-ti reamintesc cum se traduce: luxury sedan......only! And no drop of Opel, please!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru