Opel prezintă scaunele ergonomice ale noii generații Astra. Au ventilație, masaj și reglaj electric

de Sebastian Toma
Vineri, 17.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație a lui Opel Astra va putea fi comandată alături de scaune ergonomice. Acestea sunt disponibile cu dotări precum încălzire, ventilație, masaj și reglaj electric.

Opel Astra K, noua generație a compactei germane, va putea fi comandată și cu un set de scaune ergonomice. Acestea păstrează certificarea AGR și au fost actualizate semnificativ pentru generația K a lui Astra. Datorită modificărilor operate de ingineri, scaunele din față ale noii Astra sunt cu aproximativ 10 kilograme mai ușoare decât predecesoarele lor, iar scaunul șoferului se mândrește cu cea mai mare cursă pentru reglare a înălțimii din întregul segment, de 65 de milimetri. Reprezentanții Opel promit că aceste scaune vor asigura o poziție optimă la volan și pentru cei mai scunzi șoferi.

Noul Opel Astra: primele imagini și informații oficiale cu noua generație a modelului compact

În ceea ce privește structura scaunelor, noua Astra se va bucura de materiale care au o suprafață ce va permite respirația materialelor și care are un nou tip de spumă poliuretanică la interior. Cadrul scaunului este din oțel de înaltă rezistență și a fost modificat pentru a fi mai ușor.

Întregul proces de dezvoltare al noilor scaune ergonomice care pot fi comandate pentru Astra K a durat cinci ani. Cei de la Opel consideră că scaunele sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unui automobil, atât din perspectiva siguranței, cât și din perspectiva confortului asigurat.

Opel Astra va avea faruri cu matrice de LED-uri în echiparea opţională

Așa arată comenzile noilor scaune ergonomice opționale în gama Opel Astra K.

Urmareste Automarket
În funcție de varianta comandată, Opel Astra K poate fi echipat cu scaune ergonomice cu reglare electrică pe 18 direcții. Acestea din urmă pot avea încălzire, ventilație și funcție de masaj.
În plus, suportul lombar este reglabil electric pe patru direcții, iar suporții laterali ai scaunelor față sunt reglabili electric. Ocupanții locurilor din spate nu au fost uitați, spun cei de la Opel, aceștia având la dispoziție mai mult spațiu ca înainte și bancheta spate fiind optimizată pentru mai mult confort.

Opel Astra 1.4 Turbo: 150 CP și consum mixt de 4.9 litri la sută

Via Opel

Comentarii (4)

  • Astept cu nerabdare sa treaca 10 ani sa apara in pietele auto sh adusa din Germania de negrotei si sa imi explice aceste fabuloase dotari de pe Hopal. :)))
    "Masaj, ventilatie, tot ce doriti sefu"
    20 5
  • Catalin
    @S da-mi voie sa te corectez : "scaunile este cu masaj, haier, cu toate ce vrea sufletelu' tau, shefu!" :))
    13 2
  • @S @Catalin....2 ccretini, cu 2 comentarii ccretine, de analfabeti!!
    4 3
  • ......si pana atunci romanasii mioritici vor savura in continuare optiunile astea intr-un "fabulos" ( ha ha ha) VW sau Stapannul Inelelor cu clima "bizonica"......
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru