Noul Opel Astra

Marti, 13 Iulie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Noua generație Opel Astra debutează cu versiuni electrificate cu până la 225 CP

Constructorul din Russelsheim a lansat oficial noua generație Astra. Modelul de clasă compactă are un design nou, a crescut în dimensiuni și poate fi comandat inclusiv cu o motorizare plug-in hybrid în două versiuni de putere.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Opel dezvăluie primele imagini sub camuflaj cu noua generație Astra

Opel a publicat primele imagini cu noua generație Astra, momentan în “haine” de camuflaj, și anunță că prezentarea oficială va avea loc în doar câteva săptămâni.
Marti, 08 Iunie 2021 | Industrie

Opel dezvăluie primele imagini cu noua generație Astra

Opel a publicat primele imagini-teaser cu noua generație Astra, model care va beneficia în premieră de versiuni electrificate. Producția este programată să înceapă în acest an.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Noul Opel Astra te scapă de brăduțul odorizant: modelul vine cu mai multe arome de parfum franțuzesc

Noua generație Opel Astra este disponibilă împreună cu sistemul Air Wellness. Acesta oferă mai multe arome care pot revigora sau relaxa pasagerii.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noua generație Opel Astra a debutat la Frankfurt. Prețuri în România: de la 15.600 de euro

În ziua prezentării noii generații a lui Astra la Salonul Auto de la Frankfurt, importatorul Opel a anunțat prețul de pornire a compactei pe piața din România.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Top 5: cele mai importante premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt

Înainte de prima zi dedicată presei de la Salonul Auto de la Frankfurt, Automarket vă prezintă cinci cele mai importante premiere mondiale care vor fi expus la acest eveniment.
Vineri, 28 August 2015 | Modele noi

Avanpremieră mondială. Noua generaţie Opel Astra, prezentată la Bucureşti înainte de Frankfurt 2015

Cu ocazia venirii noii generaţii Astra în România, unul dintre fanii Opel de pe Automarket va câştiga o şedinţă foto profesionistă cu el şi maşina sa.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Modele noi

Opel pregătește o variantă de competiție a noii generații Astra

Opel a prezentat primele schițe ale variantei de competiție a noii generații Astra. Testele prototipului vor începe din toamna acestui an.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Modele noi

Opel prezintă scaunele ergonomice ale noii generații Astra. Au ventilație, masaj și reglaj electric

Noua generație a lui Opel Astra va putea fi comandată alături de scaune ergonomice. Acestea sunt disponibile cu dotări precum încălzire, ventilație, masaj și reglaj electric.
Luni, 01 Iunie 2015 | Modele noi

Noul Opel Astra: primele imagini și informații oficiale cu noua generație a modelului compact german

Noua generație a modelului Opel Astra își va face debutul în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt, însă producătorul german a dezvăluit toate secretele noului model.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra va avea faruri cu matrice de LED-uri în echiparea opţională

Opel a prezentat o imagine oficială a blocurilor optice cu matrice de LED-uri care vor echipa următoarea generaţie Astra. Acestea vor funcţiona în compania unui asistent de fază lungă.
Miercuri, 06 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra primeşte o nouă generaţie: primele imagini ale noului model

Opel a confirmat oficial debutul noii generaţii Astra la Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an. Odată cu anunţul, nemţii au prezentat primele imagini ale prototipului lui Astra K.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Salonul Auto de la Frankfurt va aduna în toamnă cele mai multe şi mai importante lansări din ultimii ani

Toamna acestui an va aduce o avalanşă de premiere mondiale în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Evenimentul german va consemna debutul unor modele simbolice cum sunt Opel Astra, BMW Seria 7 sau Audi A4.
Joi, 16 August 2012 | Modele noi

Opel Astra Sedan debutează la Moscova alături de noul motor 1.6 Turbo

Opel a anunţat debutul lui Astra Sedan pentru Salonul Auto de la Moscova. Alături de aceasta, nemţii prezintă noul lor motor 1.6 benzină, botezat SIDI ECOTEC, care dezvoltă un cuplu de 300 Nm.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Opel: "Astra OPC promite cea mai bună manevrabilitate din segment"

Noua generaţie a lui Opel Astra OPC este echipată în standard cu un diferenţial multidisc cu alunecare limitată, care îi va oferi un nivel ridicat de aderenţă la abordarea virajelor, superior rivalilor din segment.
Luni, 08 Martie 2010 | Modele noi

Opel a primit peste 100.000 de comenzi pentru noul Astra in Europa

Europenii au comandat deja peste 100.000 de unitati Opel Astra. Producatorul german a anuntat ca asteptarile de vanzari i-au fost depasite deja cu 10 procente si va adauga inca un schimb la fabrica lui Astra din Polonia.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Industrie

Noul Astra salveaza productia Opel in octombrie

Noua generatie a modelului Astra a crescut productia Opel in luna octombrie cu pana la 77%. Din septembrie si pana in prezent comenzile pentru compactul din Russelsheim au totalizat 35.000 de exemplare.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Intern

Noul Opel Astra, de la 14.250 de euro in Romania

Noua generatie a lui Opel Astra va putea fi comandata incepand cu luna viitoare, urmand ca livrarile sa aiba loc in ianuarie.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Primul test-drive cu noul Opel Astra

Jurnalistii britanici de la Autocar au avut deja ocazia de a testa noua generatie a modelului Astra.Primele impresii au fost sintetizate in filmul urmator.

Tag-uri similare

Opel, Astra, Opel Astra, Skoda Fabia, vanzari Opel, Autocar, noul Opel Astra, noua generatie Opel Astra, comenzi Opel, Autovot 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru