Opel pregătește o variantă de competiție a noii generații Astra

de Sebastian Toma
Vineri, 31.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a prezentat primele schițe ale variantei de competiție a noii generații Astra. Testele prototipului vor începe din toamna acestui an.

Opel Astra K, noua generație a modelului compact german, va primi o nouă generație în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Înainte de prezentarea publică a noii compacte din portofoliu, Opel a publicat două schițe de design ale viitorului Astra de competiție. Acesta se numește Astra TCR și va alerga în campionatul Touring Car Racing International Series, dedicat turismelor. Asta implică folosirea unor norme tehnice standard pentru toate modelele înscrise în campionatul TCR la nivel global, iar toate vor avea motoare turbo de 2.0 litri de până la 330 CP și 410 Nm.

Test drive Opel Astra OPC

Opel va demara testele primelor prototipuri de competiție bazate pe noua generație a lui Astra începând cu toamna acestui an. Noul campionat internațional de turisme va pune noul Astra de curse în fața unui Volkswagen Golf VII în specificație de competiție, precum și a altor modele adaptate special pentru această competiție, care va putea fi derulată atât la nivel internațional, cât și la nivel național, în campionate separate.

Test drive Opel Corsa OPC

Urmareste Automarket
Noua variantă de competiție a lui Opel Astra este dedicată echipelor private și le propune clienților o platformă performantă la costuri rezonabile. Proiectul Opel Astra TCR este încă în derulare, iar constructorul german va anunța pe parcurs mai multe detalii despre noul său model de competiție.
Începând cu sezonul 2013, Opel a revenit în sporturile cu motor prin două modele dezvoltate special: Adam CUP și Astra CUP. Ambele sunt oferite echipelor private și au dat naștere unor serii monomarcă în cadrul competițiilor naționale și internaționale consacrate.

Opel revine în motorsport cu Adam CUP şi cu Astra OPC CUP

Via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru