Opel Astra, tunat de Irmscher. Va avea un motor de 260 de cai putere

de Tiberiu Safta
Marti, 02.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Irmscher, compania germană de tuning, a prezentat mai multe imagini prelucrate digital cu un Opel Astra modificat de aceasta. Modelul compact ar putea fi produs în serie limitată, iar acesta va primi o caroserie modificată, precum și un motor care să dezvolte 260 de cai putere.

Compania germană de tuning Irmscher, care are legături strânse cu Opel, a prezentat câteva imagini prelucrate digital cu un viitor Astra modificat. Față de versiunea obișnuită, Opel Astra tunat de Irmscher primește o caroserie cu un design foarte agresiv, datorită numeroaselor elemente aerodinamice prezente.

Astfel, în față avem un spoiler frontal mare și o bară de protecție nouă cu prize de aer mai mari, alături de jante de 20 de inch și un difuzor și un eleron reglabil în partea din spate.

Irmscher nu a dezvăluit modificările asupra șasiului și suspensiei, însă precizează că dorește să aducă un motor care să dezvolte 260 de cai putere. Cu alte cuvinte, noul Opel Astra IRC, așa cum este botezat de Irmscher, va fi mai apropiat de modele ca Volkswagen Golf GTI, în ceea ce privește puterea motorului.

Deocamdată, Irmscher nu a confirmat dacă modelul va fi produs. Cel mai probabil, în cazul în care acesta primește undă verde, Opel Astra IRC ar urma să fie produs în serie limitată.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Tot urata e, greu de reparat
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru