Noua generatie Opel Astra

Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Opel Astra va primi versiune 100% electrică în 2023

Opel a anunțat astăzi că noua generație Astra va beneficia de o versiune 100% electrică din 2023. Între timp, producătorul transmite că noul model are un preț de pornire de 22.465 de euro în Germania.
Marti, 13 Iulie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Noua generație Opel Astra debutează cu versiuni electrificate cu până la 225 CP

Constructorul din Russelsheim a lansat oficial noua generație Astra. Modelul de clasă compactă are un design nou, a crescut în dimensiuni și poate fi comandat inclusiv cu o motorizare plug-in hybrid în două versiuni de putere.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Opel dezvăluie primele imagini sub camuflaj cu noua generație Astra

Opel a publicat primele imagini cu noua generație Astra, momentan în “haine” de camuflaj, și anunță că prezentarea oficială va avea loc în doar câteva săptămâni.
Marti, 08 Iunie 2021 | Industrie

Opel dezvăluie primele imagini cu noua generație Astra

Opel a publicat primele imagini-teaser cu noua generație Astra, model care va beneficia în premieră de versiuni electrificate. Producția este programată să înceapă în acest an.
Vineri, 28 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Opel Astra va avea versiune plug-in hybrid: lansarea va avea loc în 2021

Opel a anunțat că noua generație Astra va apărea în 2021, iar hatchback-ul va primi inclusiv o versiune plug-in hybrid. Producția va avea loc în Germania și Marea Britanie.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Opel Astra: va utiliza aceeași platformă ca Grandand X și va prelua motoare de la Grupul PSA

Opel Astra va primi după anul 2021 o nouă generație care va fi dezvoltată pe platforma EMP2, similară cu cea folosită de Grandland X. Modelul va utiliza motoare din cadrul Grupului PSA Peugeot Citroen.
Vineri, 19 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Astra 1.4 Turbo: 150 CP și consum mixt de 4.9 litri la sută

Opel a anunțat primele specificații ale noii motorizări 1.4 Turbo din gama Astra K. Propulsorul alimentat cu benzină este oferit în două variante de putere și are un consum mixt de 4.9 litri la sută.
Joi, 20 Mai 2010 | Economic

Noul Opel Astra: 150.000 de comenzi în cinci luni

Noua generaţie a modelului compact Opel se dovedeşte a fi un succes pe piaţa europeană. Astra a totalizat 150.000 de exemplare vândute în doar cinci luni de la lansare.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Primul test-drive cu noul Opel Astra

Jurnalistii britanici de la Autocar au avut deja ocazia de a testa noua generatie a modelului Astra.Primele impresii au fost sintetizate in filmul urmator.

Tag-uri similare

Opel, Astra, Opel Astra, Autocar, noul Opel Astra, noua generatie Opel Astra, test Opel Astra, test-drive Opel Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru