Noul Opel Astra: 150.000 de comenzi în cinci luni

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.05.2010
Noua generaţie a modelului compact Opel se dovedeşte a fi un succes pe piaţa europeană. Astra a totalizat 150.000 de exemplare vândute în doar cinci luni de la lansare.

Esential

150.000 de exemplare Opel Astra s-au vândut în primele cinci luni de la lansare.
81 % este procentul cu care au crescut vânzările modelului Opel Astra, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Asemeni fratelui mai mare Insignia, noua generaţie Opel Astra a atras un număr mare de clienţi. Compactul german a totalizat în numai cinci luni de existenţă pe piaţa europeană un număr de 150.000 de comenzi. Rezultatul este cu atât mai important, cu cât oficialii din Russelsheim estimau o cifră de vânzari de 180.000 de exemplare în tot decursul anului 2010.

Piaţa pe care Astra s-a bucurat de cel mai mare succes a fost bineînţeles Germania, unde cifra de vânzări a modelului a crescut cu 81%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În aceste condiţii, cota de piaţă a modelului a crescut şi ea până la un total de 38%.

Rezultatele financiare înregistrate până acum îi fac pe cei de la Opel să privească optimişti spre lansarea următoarelor derivate din gama Astra: break-ul Sports Tourer şi sportivul GTC, rival pentru VW Scirocco.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Gigi Parvenitul
    ia uitati aici! Vechiul Astra este de 1000 mai agresiv prin design ca asta nou! Asta nou parca are target femei si ala vechi pt barbati macho!
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/3/35/20080430220150!Opel_Astra_H_OPC.JPG
    3 22
  • corect
    asa este ai dreptate!!mie unu masinile astea moi par niste cutii de conserve fragile!! opinia mea:)
    3 16
  • Napoleon
    mai gigi
    Invata sa folosesti corect lb. romana si mergi la clubul ala al tau de macho, vezi sa-l iei si pe edi cu tine.
    Nu de alta, dar daca tot sunteti amandoi macho poate fi inceputul unei relatii foarte frumoase.
    :) :)
    24 2
  • gtc
    astept cu nerabdare GTC-ul !!!!!!!
    13 0
  • pt napoleon
    ce frumusete vezi tu la asta asta noua? era mult mai agresiva aia veche!!
    3 8
  • @edi80 & Edi
    Baieti, vedeti ca faceti comparatii intre mere si pere - nu comparati un Astra OPC bazat pe Astra H GTC 3 usi cu noua Astra I HB5 - dupa ce ve-ti vedea versiunea cu 3 usi, mai dati-va cu parerea sau cel putin cand ve-ti vedea cum arata Astra I cu kitul OPC.
    o analiza corecta e Astra H Hb5 vs. Astra I HB5, si aici vezi ca sunt si asemanari cu predecesoarea dar si ca exista o mare schimbare - masina per ansamblu aratand mai sportiva mai ales ca are un pic un profil de coupe, mostenire de la sora Insignia.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru