Opel Astra GTC

Marti, 24 Iunie 2014 | Modele noi

Opel Astra GTC primeşte motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP

Opel a anunţat că va introduce motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP şi în gama Astra GTC. În compania acestui motor şi a unei transmisii manuale, compacta accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.2 secunde şi anunţă un consum mixt de 4.1 litri la sută.
Vineri, 17 August 2012 | Modele noi

Viitorul Opel Corsa va fi inspirat din designul lui Astra GTC

Lăudat de jurnalişti şi de public pentru liniile sale dinamice, noul Opel GTC Astra va inspira la nivel estetic viitoarea generaţie a fratelui mai mic Opel Corsa.
Vineri, 15 Iunie 2012 | Modele noi

Opel Astra facelift - schimbări subtile de design şi diesel biturbo de 195 CP

Gama Opel Astra primeşte modificări interesante. Versiunile hatchback şi break au o faţă nouă, GTC şi OPC primesc parbriz panoramic, iar motorul diesel biturbo de 195 de cai pune cireaşa pe tort. Bonus: sisteme tehnologice de pe Insignia.
Miercuri, 26 Octombrie 2011 | Siguranta

EuroNCAP a testat 12 modele noi: Ford Ranger - primul pick-up cu 5 stele

EuroNCAP a oferit 5 stele modelelor Ford Ranger, Audi Q3, BMW Seria 1, Mercedes ML, Chevrolet Captiva, Hyundai Veloster, Opel Astra GTC şi Zafira Tourer, Toyota Yaris, Fiat Freemont şi Lancia Thema. Dezamăgirea a fost Lancia Voyager, cu doar 4 stele.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

INTERVIU: "Când preşedintele Opel a văzut noul Astra GTC, l-a îmbrăţişat pe designer!"

Automarket a discutat la Frankfurt cu Michael Meyer, directorul de marketing al celor de la Opel. Am aflat cu cât timp înainte vede acesta maşinile înainte de lansare, când se lansează noul Opel Junior şi cum se pun numele maşinilor.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Astra GTC a electrizat standul Opel

Versiunea coupe a lui Opel Astra arată bine în poze, iar în realitate e demenţială. Noul GTC a făcut lumină la standul Opel, alături de noul Zafira Tourer şi de Ampera.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

TOP 10: Cele mai importante maşini lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Automarket vă prezintă cele mai importante zece premiere din categoria maşini de serie ce vor fi prezente la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 16 August 2011 | FRANKFURT 2011

Opel aduce la Frankfurt un "concept sexy"

Opel va expune la Frankfurt, pe lângă Astra GTC, Zafira Tourer, noul Combo şi Ampera, şi un concept complet nou, cel mai probabil mult aşteptatul Junior.
Duminica, 07 August 2011 | Tuning

Irmscher prezintă un kit pentru Opel Astra GTC

Germanii de la Irmscher au prezentat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Opel Astra GTC. Mulţumită acestuia, hatchback-ul nemţilor câştigă la capitolul sportivitate.
Joi, 21 Iulie 2011 | Modele noi

Opel Astra GTC va avea un şasiu mai sportiv şi suspensie adaptivă

Suspensia faţă a noului Opel Astra GTC este preluată de la Insignia OPC şi oferă un nivel deosebit de aderenţă şi manevrabilitate în combinaţie cu şasiul adaptiv FlexRide.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Viitorul Opel Astra OPC se pregăteşte de lansare

Opel testează şasiul şi motorul viitorului Astra OPC, versiunea de performanţă a compactului cu trei uşi. Sportiva este aşteptată pe piaţă la mijlocul lui 2012.
Marti, 07 Iunie 2011 | FRANKFURT 2011

OFICIAL: Opel Astra GTC - fotografii şi detalii complete

Opel prezintă noul Astra GTC, versiunea coupe a actualei generaţii a compactei proprii. Modelul va fi disponibil începând cu această toamnă pe pieţele europene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Aprilie 2011 | Modele noi

Opel Astra GTC - primele imagini oficiale

Opel a prezentat astăzi primele două imagini cu versiunea coupe a lui Astra. Modelul păstrează liniile deja cunoscute, dar vine cu un plus de dinamism şi fluiditate.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Modele noi

Prima imagine a noului Opel Astra GTC în versiune de serie

Noul Opel Astra GTC a fost dezvelit pe pagina de Facebook a constructorului german. Modelul seamănă foarte mult cu conceptul prezentat la Salonul Auto de la Paris, foarte puţine elemente estetice fiind modificate.
Miercuri, 09 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Astra GTC

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale stopurilor noului Astra GTC, alături de o galerie foto completă a prototipului noii compacte din Ruesselsheim.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Noul Opel Astra OPC va purta amprenta Lotus

Opel va apela la asistenţa Lotus pentru a da naştere unei ţinute de drum impecabile modelului de performanţă Astra OPC, aşteptat anul viitor.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | PARIS 2010

GALERIE FOTO: 45 de fotografii cu Opel Astra GTC Paris Concept

Opel a publicat o galerie foto completa cu prototipul din care se va naşte versiunea de serie a lui Astra GTC.
Miercuri, 08 Septembrie 2010 | PARIS 2010

GALERIE FOTO: Opel GTC Paris - noul Astra GTC se dezvăluie

Opel a publicat primele imagini oficiale ale versiunii de pre-serie a lui Astra coupe. Noul Astra GTC va reține majoritatea liniilor de design ale prototipului denumit GTC Paris, în cinstea salonului la care va fi lansat.
Luni, 23 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Astra GTC în versiunea OPC

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion noi cu prototipul viitorului Opel Astra GTC în versiunea OPC testat pe circuitul de la Nurburgring.
Luni, 09 August 2010 | Modele noi

În următorii patru ani Opel va lansa 13 modele noi

Până în 2012, fanii Opel vor face cunoştinţă cu variantele coupe şi cabrio ale modelelor Insignia şi Astra precum şi cu modelul urban, destinat să rivalizeze cu Fiat 500.

Tag-uri similare

Opel Astra, Opel Astra GTC, Opel Astra coupe, noul Opel Astra GTC, prelucrare digitala Opel Astra GTC, schita Opel Astra GTC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru