Opel Astra GTC

Miercuri, 04 August 2010 | Concepte

Premierele Opel de la Paris: conceptul viitorului Astra GTC

Opel va expune la Paris, pe lângă noua gamă ecoFlex, un Ampera îmbunătăţit şi Astra Sports Coupe, un concept complet nou. Botezat GTC Paris, acesta anticipează viitorul Astra coupe.
Marti, 22 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini spion cu noul Opel Astra GTC

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul Opel Astra GTC. Modelul reprezintă versiunea cu trei uşi a noii generaţii Astra.
Luni, 14 Iunie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Opel Astra OPC ar putea avea 300 de cai putere

Opel lucrează în prezent la noua generaţie a versiunii de performanţă Astra OPC. Hot hatch-ul va primi 300 de cai putere sub capotă, pentru a se putea bate cu Ford Focus RS şi Renault Megane RS.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Opel Astra Coupe

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Opel Astra Coupe, urmaşul lui Astra H GTC.
Joi, 20 Mai 2010 | Economic

Noul Opel Astra: 150.000 de comenzi în cinci luni

Noua generaţie a modelului compact Opel se dovedeşte a fi un succes pe piaţa europeană. Astra a totalizat 150.000 de exemplare vândute în doar cinci luni de la lansare.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Modele noi

Viitorul Opel: ce masini ne pregatesc nemtii?

Opel a dezvaluit informatii suplimentare despre viitoarele modele pe care le va lansa in urmatorii trei ani. Pe langa Ampera, germanii vor lansa inca sase modele in perioada urmatoare.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Noul Opel Astra GTC, prima ipoteza foto

Versiunea coupe a actualului Opel Astra va sosi abia in 2011. Modelul compact va propune o abordare agresiva, pe care fanii au incercat deja sa o anticipeze cu o prelucrare digitala.

Tag-uri similare

Opel Astra, Opel Astra GTC, Opel Astra coupe, noul Opel Astra GTC, prelucrare digitala Opel Astra GTC, schita Opel Astra GTC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru