FOTO EXCLUSIV* : Imagini spion cu noul Opel Astra GTC

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.06.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul Opel Astra GTC. Modelul reprezintă versiunea cu trei uşi a noii generaţii Astra.

Fotografii de la Carpix au surprins primele imagini spion cu Opel Astra GTC în timpul testelor pe drumurile publice din Germania. Modelul era testat de inginerii Opel în apropierea circuitului Nurburgring, ceea ce înseamnă că ne putem aştepta şi la imagini direct de pe celebrul circuit în următoarele săptămâni. Noul Astra GTC va reprezenta versiunea cu trei uşi a lui Astra J, model care a debutat în cel de-al patrulea sfert al anului trecut în Europa şi a fost introdus şi în România la începutul acestui an.

Generaţia precedentă a lui Astra GTC putea fi comandată şi cu un plafon panoramic, dar nu există informaţii despre o asemenea facilitate în cazul noii generaţii. Şasiul FlexRide şi toate elementele tehnice ale noului Astra vor fi preluate integral de versiunea cu trei uşi a acestui model, iar inginerii Opel ar putea dezvolta chiar şi o versiune OPC a acestui model. Versiunea precedentă a lui Astra GTC OPC dezvolta 240 CP şi 320 Nm. Primele informaţii despre viitorul model anunţă o putere situată în jurul valorii de 300 CP, ceea ce l-ar aduce pe modelul din Russelsheim într-o poziţie înaltă a clasamentului puterii, mai ales dacă vorbim de hatchback-uri cu tracţiune faţă – unde doar Focus RS şi RS 500 oferă un nivel superior de putere.

Din păcate pentru fanii Opel, debutul versiunii GTC a lui Asta este pregătit undeva în cea de-a doua jumătate a lui 2011, ceea ce înseamnă ca modelul va "alerga" şi pe şoselele din România abia la sfârşitul anului viitor. Versiunea de performanţă a lui Astra GTC va debuta, în cazul acesta, abia în 2012, dar performanţele pe care le va oferi ar trebui să justifice aşteptarea.

Versiunea GTC a lui Astra este cea de-a treia versiune de caroserie a noului Astra, după hatchback-ul cu cinci uşi şi versiunea Sports Tourer dezvăluită săptămâna trecută.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (1)

  • jondaniel
    poze
    si daca am pozele fara wathermarkul vostru pot sa le pun pe net?
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru