Astra GTC

Joi, 21 Iunie 2018 | Industrie

Victime ale trendurilor actuale: Opel Astra GTC și Opel Zafira au fost scoase din producție

Două modele de tradiție ale gamei Opel au fost eliminate din producție din cauza cererii sub așteptări și pe fondul migrării clienților spre SUV-uri.
Marti, 24 Iunie 2014 | Modele noi

Opel Astra GTC primeşte motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP

Opel a anunţat că va introduce motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP şi în gama Astra GTC. În compania acestui motor şi a unei transmisii manuale, compacta accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.2 secunde şi anunţă un consum mixt de 4.1 litri la sută.
Joi, 21 Iulie 2011 | Modele noi

Opel Astra GTC va avea un şasiu mai sportiv şi suspensie adaptivă

Suspensia faţă a noului Opel Astra GTC este preluată de la Insignia OPC şi oferă un nivel deosebit de aderenţă şi manevrabilitate în combinaţie cu şasiul adaptiv FlexRide.
Marti, 07 Iunie 2011 | FRANKFURT 2011

OFICIAL: Opel Astra GTC - fotografii şi detalii complete

Opel prezintă noul Astra GTC, versiunea coupe a actualei generaţii a compactei proprii. Modelul va fi disponibil începând cu această toamnă pe pieţele europene.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Modele noi

Prima imagine a noului Opel Astra GTC în versiune de serie

Noul Opel Astra GTC a fost dezvelit pe pagina de Facebook a constructorului german. Modelul seamănă foarte mult cu conceptul prezentat la Salonul Auto de la Paris, foarte puţine elemente estetice fiind modificate.
Miercuri, 09 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Astra GTC

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale stopurilor noului Astra GTC, alături de o galerie foto completă a prototipului noii compacte din Ruesselsheim.
Marti, 22 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini spion cu noul Opel Astra GTC

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul Opel Astra GTC. Modelul reprezintă versiunea cu trei uşi a noii generaţii Astra.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Opel Astra Coupe

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Opel Astra Coupe, urmaşul lui Astra H GTC.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Modele noi

Opel a oprit productia modelului GT

Productia modelului Opel GT a fost sistata definitiv din cauza vanzarilor slabe inregistrate de acesta. Roadster-ul din Russelsheim nu va mai avea un descendent in gama Opel.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Opel va lansa urmasul lui Astra GTC in 2011

Opel a anuntat ca va lansa derivatul cu trei usi al noii generatii Astra in decursul lui 2011. Modelul va introduce linii foarte agresive, identice cu cele ilustrate de ultima schita publicata de Opel.
Marti, 30 Iunie 2009 | Modele noi

Opel Astra devine electric in 2014

Viitorul Opel Astra va avea si o versiune electrica, bazata pe platforma Voltec. Modelul german va avea o platforma noua, care va fi bazata pe Insignia si Corsa.

Tag-uri similare

Opel, vanzari, Chevrolet, productie, fotospion, modele noi Opel, Astra, Opel Astra, Volt, GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru