GT

Marti, 03 Ianuarie 2023 | General

Versiune Lego pentru Ford GT: pachetul conține 1466 de piese

Supercar-ul american Ford GT este disponibil și într-o versiune Lego Technic. Macheta este realizată la scara 1:12 și este compusă din 1466 de piese.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Modele noi

Noul Ford GT Mk IV este un ultim omagiu adus supercar-ului american: peste 800 CP și preț de 1.7 milioane de dolari

Ford a prezentat ultima și cea mai puternică versiune a supercar-ului GT. Noul model se numește GT Mk IV și este o mașină construită special pentru circuit, având un motor de peste 800 de cai putere. Doar 67 de exemplare vor fi construite.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Ford GT LM are un bord decorat cu pulbere din motorul care a câștigat la Le Mans

Acesta este noul Ford GT LM, ultimul model din seria Heritage Edition. Producția va fi limitată la doar 22 de exemplare și toate vor fi asamblate până la finalul anului 2022.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Ford lansează ediția specială GT Heritage Edition Holman Moody

Ford a lansat o nouă ediție specială din seria Heritage Edition pentru modelul GT. Noua ediție este vopsită într-o culoare aurie, similară cu cea folosită la modelul GT40 care a terminat pe podium în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966.
Marti, 15 Februarie 2022 | Industrie

Producția exclusivistului Ford GT se va încheia în decembrie 2022

Începând din acest an, constructorul american va produce ultimele exemplare de serie ale lui Ford GT. Producția, limitată la numai 1350 de exemplare, va ajunge la final în luna decembrie.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Kia Stinger se prezintă

Un model sportiv tânăr venit tocmai din Coreea de Sud se alătură caravanei #RomaniaRoads by Michelin. Este vorba de Kia Stinger, revelația sportivă produsă de marca asiatică, în cea mai puternică versiune disponibilă.
Miercuri, 03 Februarie 2016 | Modele noi

Ford va vinde noul GT "doar celor care merită o astfel de mașină". Procesul de selecție a clienților va dura șase luni

Pentru a se asigura că noul Ford GT nu va deveni o mașină de muzeu și atât, Ford va face o selecție serioasă a clienților care-și doresc supercar-ul dezvoltat de marca americană.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

Puțin câte puțin: Opel GT Concept se dezvăluie treptat printr-o fotografie și un clip-teaser

Opel promite un concept spectaculos în lune martie, când la standul de la Geneva al producătorul german va fi dezvăluit noul Concept GT.
Duminica, 05 Aprilie 2015 | General

Mercedes-Benz a lansat o bicicletă inspirată de modelul AMG GT

Mercedes-Benz s-a asociat cu producătorul german de biciclete Rotwild pentru a crea un mountain bike inspirat de modelul perfomant Mercedes-AMG GT.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Kia Cee'd GT şi Pro_cee'd GT, debutul hot hatch-urilor mult aşteptate

Kia a adus la Geneva versiunile de serie ale lui Cee'd GT şi Pro_cee'd GT, primele hothatch-uri construite de producătorul din Coreea de Sud.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Kia pro_cee'd GT - imagini şi informaţii oficiale

Kia a publicat informaţii oficiale şi o galerie foto a noului pro_cee'd GT, versiunea sportivă a modelului cu trei uşi. Debutul live va avea loc în luna martie, la Geneva, alături de varianta cu cinci uşi cee'd GT.
Duminica, 18 Noiembrie 2012 | Modele noi

McLaren MP4-12C Can-Am GT - ediție limitată dedicată curselor pe circuit

McLaren a anunțat că va produce o serie limitată a supercarului MP4-12C dedicată curselor pe circuit.Va purta numele de Can-AM GT și doar 30 de exemplare vor fi produse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Octombrie 2012 | WRC

Loeb revine pe circuit în ultima etapă din campionatul francez de GT

Sebastien Loeb va reveni în această săptămână pe circuit şi va concura la volanul unui McLaren MP4-12C în ultima etapă a campionatului francez de GT.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! GT confirmat pentru producţie în 2013

Volkswagen a confirmat prin vocea şefului departamentului R&D că cel mai mic model din gama sa va primi o versiune GT animată de un motor de un litru ce va dezvolta 110 CP.
Luni, 09 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui BMW Seria 3 GT

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitorului BMW Seria 3 GT.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Succesorul lui Ford GT va fi un model ecologic

Ford se gândeşte să lanseze un succesor al modelului GT. În cazul în care acesta va debuta pe piaţă, vom vorbim de un supercar ecologic, cel mai probabil un model electric.
Joi, 27 Mai 2010 | Modele noi

BMW pregăteşte două concepte noi

BMW va prezenta două concepte noi în perioada următoare, ce prefigurează două modele de nişă ce ar putea intra în producţie pentru a satisface cererile unor clienţi.
Luni, 19 Aprilie 2010 | Modele noi

Citroen vine cu cateva surprize la Salonul Auto de la Paris

Directorul de marketing si comunicare de la Citroen a anuntat un facelift pentru C6, alaturi de doua modele noi din gama DS si un nou membru al familiei Picasso. Cel putin una dintre aceste surprize vine la Salonul Auto de la Paris.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Industrie

Mexicanii de la Corona au cumparat marca germana Artega

Societatea mexicana de investitii care detine, printre altele si marcile Corona, Modelo si Pacifica a cumparat toate actiunile marcii germane Artega.
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Autoipoteze

Asa va arata Opel Speedster?

Opel Speedster ar putea avea un urmas in gama constructorului din Russelsheim, care ar putea debuta in urmatorii ani. Modelul va fi dezvoltat in intregime de catre inginerii Opel.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru