BMW pregăteşte două concepte noi

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.05.2010
BMW va prezenta două concepte noi în perioada următoare, ce prefigurează două modele de nişă ce ar putea intra în producţie pentru a satisface cererile unor clienţi.

Potrivit unor informaţii, BMW pregăteşte două concepte noi, bazate pe Seria 1 şi Seria 3, ce vor reprezenta MPV-uri create in stilul caracteristic BMW. Ambele modele vor reprezenta marca BMW în toată splendoarea sa şi vor oferi avantajele unui MPV fară dezavantajele stilistice ale unui asemenea automobil. Pentru moment, cei de la BMW nu au dezvaluit un nume al acestor modele, dar există posibilitatea ca ele să primească acronimul GT după numele modelului pe care sunt bazate, fie din punctul de vedere al platformei, fie din punct de vedere stilistic. Conceptele noi au fost realizate în urma unor studii făcute cu ajutorul clienţilor mărcii germane.

Primul concept nou se numeşte Compactive Sport Tourer şi reprezintă un hatchback cu patru sau cinci locuri ce oferă confortul unui MPV dar design-ul unui autoturism clasic. Habitaclul va fi extrem de spaţios în timp ce poziţia pe scaune va fi ceva mai înaltă. Cei de la BMW nu au prezentat şi o schiţă a acestui model, ci doar au dezvăluit câteva informaţii mai mult sau mai puţin relevante depsre viitorul hatchback cu tentă de crossover de la BMW.

Cel de-al doilea concept noul este Advanced Sport Tourer, ce reprezintă un model cu şapte locuri pentru pasionaţii de BMW. Acesta va fi un MPV orientat spre un model Touring şi va fi echivalentul lui Seria 5 GT în gama Seria 3, cu menţiunea faptului că va fi oferit şi într-o versiune cu şapte locuri.

În acest moment, singurul model din gama BMW oferit într-o versiune cu şapte locuri este X5. În mod surprinzător, acest model seamănă foarte mult cu un coupe, deşi are un ampatament impresionant.

Via | BMWBlog

Comentarii (6)

  • Hai click pe verde cine vrea skin-ul vechi inapoi pe automarket si sistemul vechi de puncte la teste. Inainte erau mai usor de observat stirile si mai elocvente testele. Sper sa se tina cont si de parerile noastre.
    22 2
  • ori ca ne place ori nu asta-i adevaru, bmw-ul e deschizator de drumuri ....
    6 3
  • primul concept e seria 1 cu tractiune pe fata...:)) :)
    urmat de seria 3 cu tractiune pe o roata...:)):))
    8 8
  • @kate
    da-te in spanac cu vechiul sistem de punctaj. Era exagerat sa ai de ales intre o nota de 81 si una de 82. Efectiv nu avea sens. Asa e de 5 ori mai simplu.. insa se putea si mai bine.. .cred ca 5 stele, fara virgula ajungeau.
    2 3
  • @ken
    E cam ilogic ce spui tu, inainte era mai exact punctajul, ajungea pana la 100 acuma daca faci un calcul si transformi stelele in puncte vechi (il fac eu ca probabil te incurci) ajungi la un maxim de 50 puncte. Plecand de la 0,1 pana la 5,0 stele, avantaj sistemul vechi. Se facea mai usor departajarea.
    3 1
  • ?
    mai da nu va poate multumi omu nici cum.Cand e cu note, de ce e cu note ca nu e bine, cand e cu stele de ce e cu stele.Eu propun sa se faca un sistem de notare floral, papadii de exemplu.Daca e scumpa masina, rupem o petala, daca e instabila rupem doua, numaram petalele pe sistemul "ma iubeste, nu ma iubeste".
    :D
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru