Opel va lansa urmasul lui Astra GTC in 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Opel a anuntat ca va lansa derivatul cu trei usi al noii generatii Astra in decursul lui 2011. Modelul va introduce linii foarte agresive, identice cu cele ilustrate de ultima schita publicata de Opel.

Esential

180 de cai este puterea maxima oferita de propulsorul de 1.8 litri noului Astra.

Dupa ce a oferit publicului primele imagini cu noua generatie a modelului Astra, Opel revine cu detalii despre varianta coupe a compactei. Hatchback-ul sportiv cu trei usi, derivat din Astra, este asteptat pe strazi abia in 2011.

Designerul noului Astra, Malcolm Ward, a declarat recent ca varianta sportiva va introduce linii foarte agresive si va fi o copie la indigo a schitei publicate deja de Opel.

Viitorul derivat in gama Astra se va individualiza prin linii agresive, printr-un spoiler frontal complet nou, cu prize mari de aer, prin blocuri optice fata cu lumini LED si prin jante din aliaj cu aspect sportiv.

Sub capota variantei cu trei usi se vor afla cel mai probabil trei propulsoare pe benzina, unul de 1.4 litri aspirat normal, unul de 1.4 litri supraalimentat, capabil sa ofere 120 de cai putere, si un varf de gama de 1.6 litri si 180 de cai. Pentru cei care prefera diesel-ul, Opel va pune la dispozitie patru motoare diferite ce livreaza puteri cuprinse intre 95 si 160 de cai indeplinind in acelasi timp normele de poluare Euro 5.

Dezvaluirea derivatului sportiv va lasa loc si pentru o eventuala versiune OPC, care sa concureze cu succes pe segmentul hatcback-urilor de performanta.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru