Schita

Joi, 26 Noiembrie 2015 | Intern

România lucrului bine făcut, faza pe design auto. Sătmăreanul care a conceput noul Renault Kadjar: “Maşina de serie seamănă foarte bine cu prima schiţă pe care am desenat-o”

Automarket a avut ocazia de a sta de vorbă cu Victor Sfiazof, designerul de 32 de ani din mâinile căruia a pornit designul lui Renault Kadjar. Acesta lucrează de 7 ani la Centrul de Design Renault de la Bucureşti.
Sambata, 28 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Mazda RX-7 ar putea reveni pe piata

Ikua Maeda, seful de design Mazda, a prezentat conducerii companiei o schita cu viitorul Madza RX-7. Daca proiectul va fi acceptat, vom putea vedea noul model in cadrul Tokyo Motor Show din 2011.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Autoipoteze

Jaguar pregateste XJC, un rival pentru Mercedes CL

Informatii neoficiale anunta ca Jaguar a finalizat deja schitele unei variante coue a modelului XJ, asteptata sa rivalizeze cu Mercedes CL.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Opel va lansa urmasul lui Astra GTC in 2011

Opel a anuntat ca va lansa derivatul cu trei usi al noii generatii Astra in decursul lui 2011. Modelul va introduce linii foarte agresive, identice cu cele ilustrate de ultima schita publicata de Opel.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Autoipoteze

Ipoteze: Schita viitorului Renault Clio RS Gordini

Un tanar designer francez a publicat recent o serie de schite a viitorului Renault Clio RS Gordini. Legendarul nume al diviziei sportive ar putea reveni pe piata in 2012.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Opel, Jaguar, design, performanta, Astra, Clio, Coupe, circuit
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru