Compact

Luni, 19 Februarie 2018 | Economic

Estimările analiștilor: segmentul compact premium va suferi o nouă scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând

Analiştii de la LMC Automotive susțin că modelele din segmentul compact premium, precum BMW Seria 1 și Audi A3, vor înregistra o scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând.
Joi, 01 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva

Skoda a dezvăluit primele schițe oficiale cu prototipul Vision X, un SUV compact cu propulsie hibridă ce va fi prezentat în premieră, în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Nissan Juke a pasit pe scena de la Geneva

Nissan a prezentat la Geneva noul crossover compact Juke. Acesta se distinge printr-un design inedit, iar niponii spera sa devina un model iubit in Europa.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Modele noi

Noi informatii despre viitorul BMW X3

Automarket va ofera noi informatii cu privire la viitoarea generatie a SUV-ului compact X3. Acesta va imprumuta platforma lui Seria 3 si va dispune de tehnologia prezenta pe noul X1.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Concepte

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit BB1, prima sa "moto-masina"

Peugeot a dezvaluit conceptul BB1, o masina mai mica decat Toyota iQ dar care poate transporta patru pasageri in conditii normale. Conceptul ar putea fi foarte usor denumit "moto-masina".
Marti, 08 Septembrie 2009 | Modele noi

Opel va lansa un model electric ieftin in 2012

Presedintele GM Europa a declarat recent ca Opel ar putea lansa in 2012 un vehicul electric de mici dimensiuni cu un pret rezonabil.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lexus GS, facelift pregatit pentru Frankfurt

Lexus a prezentat astazi prima imagine si primele detalii ale faceliftului operat pe modelul GS, asteptat sa debuteze live la Frankfurt.
Miercuri, 12 August 2009 | Autoipoteze

Asa ar putea arata conceptul Lexus CT, rivalul lui BMW Seria 1!

Prima prelucrare grafica a conceptului Lexus CT anticipeaza o compacta agresiva, gata sa se bata de la egal la egal cu nume consacrate ca Audi A3 si BMW Seria 1.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Opel va lansa urmasul lui Astra GTC in 2011

Opel a anuntat ca va lansa derivatul cu trei usi al noii generatii Astra in decursul lui 2011. Modelul va introduce linii foarte agresive, identice cu cele ilustrate de ultima schita publicata de Opel.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Siguranta

CRASH TEST: Sedanurile medii fac "praf" masinile mici

Americanii de la IIHS au testat siguranta mai multor modele subcompacte in cazul unui impact frontal cu un sedan de clasa medie. Rezultatele au aratat ca in viata reala nu mai conteaza stelele obtinute la EuroNCAP.
Joi, 26 Martie 2009 | Modele noi

Premiera: Iata cum arata noul Opel Astra!

Prima imagine a noii generatii Opel Astra a fost dezvaluita accidental. Fratele mai mic al lui Insignia imprumuta de la acesta noua filosofia de design.
Marti, 03 Martie 2009 | GENEVA 2009

Oficial: Skoda Yeti, primul SUV compact din istoria cehilor

Skoda debuteaza pe un nou segment de piata odata cu dezvaluirea noului model Yeti, un SUV compact care imprumuta tractiune integrala de la Volkswagen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Februarie 2009 | GENEVA 2009

Renault a dezvaluit Kangoo Be Bop

Constructorul francez a dezvaluit noul Kangoo Be Bop, versiunea de serie a conceptului compact dezvaluit in 2007 la Frankfurt.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Opel, Skoda, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru