Noi informatii despre viitorul BMW X3

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.09.2009
Automarket va ofera noi informatii cu privire la viitoarea generatie a SUV-ului compact X3. Acesta va imprumuta platforma lui Seria 3 si va dispune de tehnologia prezenta pe noul X1.

Oficialii celor de la BMW au dezvaluit cateva informatii cu privire la viitoarea generatie a SUV-ului compact X3. Asteptat pentru lansare in toamna anului viitor, noul X3 va suferi o serie de modificari, atat in ceea ce priveste dimensiunea masinii, cat si in privinta interiorului si a tehnologiei utilizate de germani.

Astfel, viitorul model va fi mai lung cu cinci centimetri, ajungand sa masoare 4620 mm in lungime. Habitaclul va avea si el noi dimensiuni, iar interiorul a fost revizuit si a preluat o serie de accesorii de la modelul X1. Noul X3 dispune de un look mai agresiv decat vechea generatie, insa liniile clasice de design au fost pastrate. Noul X3 va fi disponibil doar cu tractiune integrala xDrive, iar platforma folosita de constructorul bavarez este preluata de la Seria 3.

Deoarece face parte din gama modelelor 4x4, noul SUV compact va beneficia de diferentialul activ al celor de la BMW, cutia de viteze cu sapte rapoarte si cu ambreiaj dublu neputand sa lipseasca din aceasta noua ecuatie. Din gama de motorizari gandita pentru noua generatie a lui X3 vor face parte propulsoarele 30d si 35d.

De asemenea, nu puteau lipsi noile unitati cu patru cilindri 20d si 23d.

Constructorul bavarez va pune la dispozitia clientilor si un propulsor 20d care beneficiaza de tehnologia Efficient Dynamics, dar mai ales o unitate cu sase cilindri turbodiesel. Noul X3 nu se va mai produce in uzinele de la Graz din Aurstria, el urmand sa fie fabricat la Spartanburg, in Carolina de Sud (SUA).

via | automobile-magazine

Comentarii (2)

  • x3
    Sa zis ca noul model 2011 va fi primu model bmw complet nou creat si cum nu sa mai vazut asa ceva de la bmw si acum spuneti ca va prelua elemente de la x1.
    Chiar ma asteptam sa vad o masina complet noua si cu elemente unice.
    0 0
  • da
    vreau si eu una
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru