XDrive

Marti, 10 Martie 2015 | Feature

Weekend XXX la Automarket: trei personalităţi, două zile, o singură literă

X3, X5, X6. Pentru unii dintre clienţii BMW, alegerea unuia sau altuia dintre aceste modele poate fi o reală problemă. Am luat în test trio-ul SUV-urilor bavareze şi vă spunem care sunt capitolele la care iese fiecare în evidenţă.
Vineri, 27 Februarie 2015 | Industrie

Cade încă un bastion al sportivităţii absolute: viitoarele M5 şi M6 vor avea tracţiune integrală

Era propulsiei spate pure apune chiar şi în cazul versiunilor sport clasice ale gamei BMW M, iar viitoarele generaţii M5 şi M6 vor dispune de tracţiune integrală. Nu este încă foarte clar dacă xDrive va fi o opţiune sau va veni integrat în varianta de bază a modelelor germane.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Modele noi

BMW introduce motorizări noi în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe şi Seria 3 GT

BMW a anunţat o serie de actualizări în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe, Seria 4 Cabriolet şi Seria 3 Gran Turismo. Vorbim despre motorizări noi şi de versiuni xDrive pentru unele modele.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Fotospion

Fotospion: imagini exclusive cu viitorul BMW X4

BMW se pregăteşte să lanseze noul X4, fratele mai mic al lui X6. Până la debutul oficial, vă prezentăm o galerie foto exclusivă cu un prototip camuflat al lui X4, surprins pe o autostradă din Germania.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Drifturi cu BMW la 2800 de metri altitudine

Cei care vor să înveţe cum se controlează o maşină în mediu 100% sigur chiar şi după ce ninsorile au acoperit România se pot înscrie la cursurile organizate de BMW în Austria sau Finlanda. Automarket a participat la acestea şi vă prezintă la ce trebuie să vă aşteptaţi de la un astfel de program.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW X1 a primit un facelift pentru a-şi îmbunătăţi poziţia pe piaţă. SUV-ul compact din Munchen este disponibil alături de motorizări noi, o transmisie automată cu opt trepte şi liniile de design xLine şi Sport Line, care oferă posibilităţi suplimentare de personalizare.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Intern

BMW xDrive Challenge 3D a fost lansat pe Facebook

BMW a lansat un simulator auto 3D pe Facebook. Jocul se numeşte xDrive Challenge şi este disponibil gratuit pe pagina de Facebook BMW România.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Modele noi

BMW M5 nu va primi nici tracţiune integrală şi nici versiune Touring

Albert Biermann, responsabil de dezvoltarea produselor la BMW M, le-a acordat celor de la Autoblog un interviu în cadrul căruia a explicat de ce nu va exista un M5 F10 cu tracţiune integrală şi nici o versiune Touring a acestuia.
Luni, 29 August 2011 | Intern

BMW lansează un joc 3D pe Facebook pentru utilizatorii din România

BMW le oferă pasionaţilor mărcii posibilitatea de a testa online o parte din paleta de modele echipate cu xDrive. Utilizatorii cu rezultate bune vor putea conduce un BMW în realitate.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Auto Tech

BMW xDrive: Evoluţie, Cum Funcţionează şi turneul de prezentare

BMW aniversează 25 de ani de la introducerea primului său model cu tracţiune integrală. De atunci, multe s-au schimbat, iar nemţii au încercat să demonstreze acest lucru într-un turneu de prezentare în forţă - xDrive Live Tour 2011.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Modele noi

BMW M5: noua generaţie va avea 560 de cai putere şi xDrive

Noua generaţie BMW M5, aşteptată la Frankfurt, ar putea oferi clienţilor 560 de cai putere şi 690 de Nm. Un oficial susţine însă că berlina va primi şi tracţiune integrală xDrive.
Joi, 15 Iulie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Noul BMW X3

BMW a prezentat primele imagini ale celei de-a doua generaţii X3. SUV-ul compact al bavarezilor îşi schimbă designul, interiorul şi motoarele şi se pregăteşte de continuarea cu succes a carierei de piaţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Tehnologie

BMW lanseaza motorul diesel tri-turbo de 354 CP in 2011

BMW va lansa in 2011 la Salonul Auto de la Frankfurt noul motor diesel tri-turbo, de 354 cai putere si peste 700 Nm, ce ar urma sa echipeze modelele X5 si X6.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | Modele noi

BMW X1 primeste doua motoare noi

BMW ofera doua motorizari noi pentru X1, iar transmisia automata este disponibila optional si pentru sDrive20d si ambele versiuni 18d.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

BMW X5 si X6 primesc un nou motor diesel de 300 CP si 600 Nm

Noul motor diesel cu sase cilindri de la BMW care a debutat pe 740d va fi introdus in gamele X5 si X6. Modelele care il vor primi vor purta indicativul xDrive 40d.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Modele noi

Noi informatii despre viitorul BMW X3

Automarket va ofera noi informatii cu privire la viitoarea generatie a SUV-ului compact X3. Acesta va imprumuta platforma lui Seria 3 si va dispune de tehnologia prezenta pe noul X1.
Duminica, 13 Septembrie 2009 | Modele noi

Editie aniversara BMW X5, la 10 ani de la lansare

BMW a creat o editie aniversara a lui X5 pentru a sarbatori cei zece ani de la debutul modelului pe piata auto.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Tuning

Evolutia speciei: BMW X6 in viziunea Hamman

Tunerul german Hamann va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt modelul BMW X6 Tycoon EVO. Modificarile facute de inginerii nemti au vizat atat designul masinii cat si performantele propulsorului.
Marti, 21 Iulie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul BMW Seria 1 ar putea avea si o versiune xDrive

Automarket va prezinta in exclusivitate pentru Romania fotografii spion cu versiunea xDrive a lui BMW Seria 1. Modelul ar putea fi implementat in gama producatorului bavarez odata cu lansarea din 2011.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Modele noi

Primele fotografii oficiale cu noul BMW X1

Primele imagini oficiale care surprind noul SUV compact de la BMW au fost publicate pe internet inainte de dezvaluirea oficiala a modelului de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto, SUV, Nurburgring, fotospion, test
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru