EXCLUSIV: Noul BMW Seria 1 ar putea avea si o versiune xDrive

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.07.2009
Automarket va prezinta in exclusivitate pentru Romania fotografii spion cu versiunea xDrive a lui BMW Seria 1. Modelul ar putea fi implementat in gama producatorului bavarez odata cu lansarea din 2011.

Fotografii de la Carpix au surprins noul BMW Seria 1 in timpul unor teste care aveau loc in preajma circuitului Nurburgring. Modelul este echipat cu un set special de echipamente, care este folosit de obicei pentru testarea vehiculelor cu tractiune integrala. Vorbim despre elementele prezente pe jantele acestui model, precum si de jantele neobisnuite cu care este "incaltat" modelul din imagini.

Desi sistemul xDrive nu a fost inca anuntat de oficialii BMW, introducerea acestei tehnologii pe Seria 1 este posibila deoarece anumiti rivali din segmentul compact poseda deja un sistem de tractiune integrala. Pe langa xDrive, noul Seria 1 va fi echipat si cu cea mai noua versiune a tehnologiei EfficientDynamics si va beneficia de numeroase propulsoare noi. Noul BMW Seria 1 va fi disponibil incepand cu jumatatea anului 2011.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru